Reklam
Reklam

SON DAKİKA

Spot Haberler

12 yaşındaki Resul kayboldu!

Çanakkale’nin Ezine ilçesine bağlı Pınarbaşı köyünde 12 yaşındaki Resul Guliyef, evinden çıktıktan sonra bir daha geri dönmedi. Çocuğu bulmak için başlatılan arama çalışmaları yoğun şekilde sürüyor

10 Eylül 2024 tarihinde eklendi.
12 yaşındaki Resul kayboldu!

Çanakkale’nin Ezine ilçesi, Pınarbaşı köyünde yaşayan 12 yaşındaki Resul Guliyef’in kaybolması ile bölgedeki tüm yetkililer seferber oldu. Çocuğunun eve geri dönmediğini fark eden aile, vakit kaybetmeden 112 Acil Servis Hattı’na ihbarda bulundu. Bu ihbar üzerine, Çanakkale İl Jandarma Komutanlığı, AFAD (Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı) ve UMKE (Ulusal Medikal Kurtarma Ekibi) ekipleri hızla olay yerine intikal etti.

Köyden çıktığı tespit edildi

Olayın ardından başlatılan soruşturma kapsamında köy girişindeki güvenlik kameraları incelemeye alındı. Yapılan incelemeler sonucunda, 12 yaşındaki Resul’ün köyden çıkış yaptığı tespit edildi. Köyün çevresindeki ormanlık alanlar, evler ve iş yerleri tek tek kontrol edilmeye başlandı. Arama çalışmalarına jandarma ekiplerinin yanı sıra AFAD ve UMKE’den gelen uzman ekipler de katıldı.

Vatandaşlar destek veriyor

Köyde yaşayanlar ve çevredeki vatandaşlar da arama çalışmalarına gönüllü olarak katılarak destek veriyor

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

İLGİLİ HABERLER
POPÜLER HABERLER
SON DAKİKA HABERLERİ