Reklam
Reklam

SON DAKİKA

Spot Haberler

SpotHaberler’den Bağımsız Medyaya Destek Çağrısı

Okuyucularına güvenilir, sansürsüz, objektif ve korkusuz haber yapmak için yola çıkan SpotHaberler ekibi, SMA’lı çocuklarımıza ve sokak hayvanlarına yardımcı olmak için okuyucularına destek çağrısında bulundu…

12 Ağustos 2022 tarihinde eklendi.
SpotHaberler’den  Bağımsız Medyaya Destek Çağrısı

Türkiye’de ve dünyada meydana gelen olaylar ve gelişmeleri ajanslar ve kendi ekibi aracılığıyla takip ederek okuyucusuna sunan SC Reklamcılık-Menajerlik ve Basın Yayın Şirketinin kurucusu Serkan Candaş‘ın yayın hayatına soktuğu SpotHaberler sitesinde, dünyanın en uzak köşesine kadar her yer ile ilgili haberler bulabilirsiniz.

Türkiye Cumhuriyeti Yasalarına %100 uygun olarak yayın yapan SpotHaberler; sansürsüz, objektif ve korkusuz haber yapmak için yola çıktı ve bu yolda ilerlemeye devam etmeye de kararlı. Ayrıca SpotHaberler Sitesine  verilecek  her reklamın %30’unu SMA hastası çocuklarımız ve  sokak hayvanlarına mama bağışı  için kullanılmakta.

 

YAYINLARIMIZI DAHA KALİTELİ KILMAK VE SÜRDÜRÜLEBİLİRLİĞİNİ SAĞLAMAK İÇİN DESTEĞİNİZE İHTİYACIMIZ VAR!

Bu konuda görüştüğümüz  SpotHaberler İmtiyaz sahibi Serkan Candaş şunları söyledi:

“Haber sitemize vereceğiniz reklamlarla teknik olarak büyümemize ve gelişmemize katkı sağlayabilirsiniz, ayrıca vereceğiniz her reklamın %30’u SMA hastası çocuklarımız ve sokak hayvanlarına mama bağışı için kullanılıyor. Destekleriniz sayesinde tüm canlıların sesi olmaya devam ediyoruz ve edeceğiz. Sitemizin her yerine aylık, yıllık reklam verebilirsiniz. Bu reklamlar görsel olarakta olabilir, editöryal de olabilir.”

Bağımsız Medyaya destek vermeniz için sizleri bekliyoruz…

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

İLGİLİ HABERLER
POPÜLER HABERLER
SON DAKİKA HABERLERİ