Reklam
Reklam

SON DAKİKA

Spot Haberler

Sırp modelden akılalmaz oyun! “Cinsel bölgemde ağrı var, tecavüze uğradım” dedi!

Beşiktaş Ortaköy’de meydana gelen olay büyük yankı uyandırdı. İddiaya göre Sırp model, erkek arkadaşıyla cinsel ilişkiye girdi. Fakat ilişkiden sonra yine iddialara göre para istedi. İstediği parayı alamayınca da “Cinsel bölgemde ağrı var” diyerek erkek arkadaşına tecavüz iftirasında bulundu. Genç adam, ilişkinin rıza dahilinde olduğunu belirterek, Sırp modelin kendisine oyun oynadığını dile getirdi. Polis de kadının oyun oynadığını tespit etti…

24 Ekim 2022 tarihinde eklendi.
Sırp modelden akılalmaz oyun! “Cinsel bölgemde ağrı var, tecavüze uğradım” dedi!

Beşiktaş Ortaköy’de geçtiğimiz 17 Eylül cumartesi günü gerçekleşen olayda, Sırp model Sladana Milojev, İspanyol model arkadaşının doğum gününü kutlamak için İstanbul’a geldi. Genç model akşam saatlerinde sevgilisi D.E. ile buluşarak birlikte eğlence mekanına gitti. Burada eğlenen çift ardından başka bir eğlence mekanına girerek eğlenmeyi sürdürdü.

Gecenin ilerleyen saatlerinde kadının alkol nedeniyle sarhoş olması üzerine D.E., genç modeli kaldığı otele götürdü. Burada ikili, iddiaya göre genç modelin de rızasıyla cinsel ilişkiye girdi. İlişkinin ardından D.E. otelden ayrılmak isteyince genç model, iddiaya göre kendisinden bin dolar istedi.

Sırp modelden akılalmaz cinsel ilişki oyunu! Gerçek ortaya çıkınca herkes şaşkına döndü

Adamın reddedip otelden ayrılması üzerine genç model, sabah saatlerinde tecavüze uğradığını ve 5 bin avro ile 2 bin lira parsının olmadığını iddiasıyla emniyete giderek şikayette bulundu.

Şikayetin üzerine harekete geçen Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürlüğü polisleri, otelin güvenlik kamera görüntülerini incelemeye aldı. Yapılan incelemeler sonucunda çiftin samimi bir şekilde otele giriş yaptığı ve zorlama olmadan odaya girdikleri tespit edildi.

Sırp modelden akılalmaz cinsel ilişki oyunu! Gerçek ortaya çıkınca herkes şaşkına döndü

Emniyette ifadesi alınan kadın D.E. ile bir buçuk yıldır arkadaş olduğunu, olay günü gece saatlerinde buluştuklarını, bit gece kulübünde alkol aldıklarını, saat 02.50’ye kadar kendinde olduğunu ondan sonrasını hatırlamadığını, ertesi gün 11.00 sıralarında kendine geldiğinde kalmış olduğu oteldeki odada tek başına olduğunu, üzerinin tamamen çıplak olduğunu genital bölgesinde ağrı olduğunu, cüzdanında bulunan 5 bin avro ve 2 bin lira parasının olmadığını fark ettiğini, bunun üzerine D.E.’yi aradığını otele kendisini kimin getirdiğini sorduğunda adamın ‘ben getirdim’ dediğini, genital bölgesindeki ağrıdan dolayı D.E.’nin kendisine tecavüz ettiğini düşündüğünü ve paralarını çaldığını düşündüğünü söyledi.

Sırp modelden akılalmaz cinsel ilişki oyunu! Gerçek ortaya çıkınca herkes şaşkına döndü

İfadenin ardından D.E. devam eden çalışmalarda gözaltına alınarak emniyette ifadesi alındı. Adam ifadesinde, Sladana Milojev’in eski sevgilisi olduğunu, kendisine zaman zaman kendi rızası ile para verdiğini ancak herhangi bir ödeme almadığını söylediği öğrenildi. Olay günü saat 23.20 sıralarında bir barda buluştuklarını, ardından başka bir mekana gittiklerini, saat 03.30 sıralarında ise Sladana Milojev’in konakladığı otele giderek kendi rızası doğrultusunda cinsel ilişkiye girdiklerini belirtti.

Sırp modelden akılalmaz oyun! 'Cinsel bölgemde ağrı var, tecavüze uğradım' dedi, gerçek başka çıktı

İlişkinin ardından kendisinin otelden ayrılmak istediği zaman ise kadının kendisinden bin dolar talep ettiğini, kendisinin bu parayı vermeyi kabul etmediğini ve kendisini bu konu hakkında iki kere aradığını ancak şahsa para vermediğini söylediği bilgisine ulaşıldı. Adamın iddiaları kabul etmemesi üzerine polisin devam eden çalışmalarında, adamın ifadesinin doğru olduğu kadının ise iftira attığı tespit edildi. Bunun üzerine olayla ilgili gözaltına tutulan D.E., işlemlerinin tamamlanmasının ardından savcılık talimatıyla serbest bırakıldı.

Sırp modelden akılalmaz oyun! 'Cinsel bölgemde ağrı var, tecavüze uğradım' dedi, gerçek başka çıktı

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

İLGİLİ HABERLER
POPÜLER HABERLER
SON DAKİKA HABERLERİ