Reklam
Reklam

SON DAKİKA

Spot Haberler

Beşiktaş’da savunma operasyonu

Beşiktaş’ta teknik direktör Şenol Güneş’in raporu doğrultusunda savunma takviyesiplanlanıyor. Siyah-Beyazlı teknik heyet, çok yönlülüğü ile dikkat çeken Kaan Ayhan ve Bruno Martins Indi için harekete geçmeye hazırlanıyor…

15 Kasım 2022 tarihinde eklendi.
Beşiktaş’da savunma operasyonu

Teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde 3 karşılaşmaya çıkan Beşiktaş’ta değişim rüzgarları esiyor. Dünya Kupası nedeniyle lige verilen arada eksikleri tam anlamıyla netleştirmeye hazırlanan tecrübeli çalıştırıcı, önceliğini savunma takviyesine verecek. Savunmanın merkezinde Wlinton ve Montero’dan memnun kalmayan Şenol Güneş, bu bölgeye bir yerli bir de yabancı takviyesi istiyor. Siyah-Beyazlı yönetimin kendisine sunduğu listeden iki isme onay veren tecrübeli teknik adam, yerlide ana hedefini Kaan Ayhan olarak belirledi. Bu sezon Sassuolo formasıyla 8 Serie A maçına çıkan Kaan, takımında mutlu değil. Tecrübeli oyuncunun, A Milli Takım’da beraber çalıştığı Şenol Güneş’le tekrar bir araya gelmeye olumlu baktığı kaydedildi.

Devre arasında kadrosunu yeni bir stoperle güçlendirmeyi planlayan Siyah-Beyazlıların listesine yeni bir ismin eklendiği ortaya çıktı. Kara Kartal, Hollanda Ligi ekibi AZ Alkmaar’dan Bruno Martins Indi’yle ilgileniyor. Hollanda Ligi ekiplerinden AZ Alkmaar forması giyen 30 yaşındaki savunmacı Bruno Martins Indi’yi hedefleri arasına ekleyen Beşiktaş’ta teknik heyet, transfere yeşil ışık yaktı. Kariyerinin bir bölümünde sol bekte de görev alan Indi, çok yönlü olması nedeniyle Şenol Güneş’in onayından geçti. Tecrübeli teknik adam, Hollandalı yıldızın takıma dahil edilmesi durumunda Indi’den farklı formasyonlarda yararlanabilmeyi umuyor.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

İLGİLİ HABERLER
POPÜLER HABERLER
SON DAKİKA HABERLERİ