Reklam
Reklam

SON DAKİKA

Spot Haberler

BURSA’DA POLİS, KANIYLA DA VATANDAŞIN HİZMETİNDE

26 Ağustos 2021 tarihinde eklendi.
BURSA’DA POLİS, KANIYLA DA VATANDAŞIN HİZMETİNDE

TURKHABERLER’in kaptanı Gazeteci Cemal Bilge bugün kendisini şok eden bir telsiz anonsuyla şaşkınlığa uğradı…

CEMAL BİLGE/BURSA – Bir süredir kanal34.tv için Bursa’da çekimler yapan Bilgehaber.net’in sahibi, TURKHABERLER Programının yapımcı ve sunucu Cemal Bilge, bugün sabit görev yapan bir ekip otosunun yanından geçtiği sırada Bursa İl Emniyet Müdürlüğü’nün eski adıyla 155 yeni adıyla 112 olan haber merkezinin il genelinde ki karakol ve ekiplerine yaptığı telsiz anonsuyla neye uğradığını şaşırdı

Eski adıyla 155’deki görevli polis memuru hastanede yatmakta olan bir vatandaşa gerekli olan kan için ilde ki tüm karakol ve ekiplere şu anonsu yaptı.

“Tüm birimlerimizin dikkatine! Özel bir hastanede yatmakta olan bir vatandaşımız için A gurubu (RH) pozitif kana ihtiyaç vardır. Kan verebilecek meslektaşlarımızın ivedilikle …… Hastanesi’ne gidip kan vermeleri önemle rica olunur”

Bunu duyan TURKHABERLER’in kaptanı Cemal Bilge önce duyduğu anonsta yapılan duyuruya inanamadı ve hemen 112’yi arayarak kanın gerçek bir vatandaşa mı yoksa bir polisin akrabası için mi istenip istenmediğini sordu.

112’de görevli bayan memur Bilge’nin sorusunun cevaplanması için telefonu haber merkezine bağladı ve karşısına çıkan memura Bilge’nin ilk sorusu şu oldu:

“- Polis memurlarından kan verilmesini istediğiniz vatandaş, gerçek vatandaş mı yoksa bir polisin yakını mı?”

Haber Merkezi’nin deneyimli memuru öyle bir cevap verdi ki usta gazeteci bir kez daha şok oldu.

“- Efendim, bu anonsu sadece bugüne özel yapmıyoruz. İlimizde kana ihtiyaç duyan her vatandaşımız için yaptığımız rutin anonslardan biridir. Sanıyorum siz ilk defa böyle bir anonsa tanık oldunuz. Ancak biliniz ki Bursa’mızda yaşayan her vatandaşımızın can ve mal güvenliğinden olduğu kadar onların hastanedeki durumlarından da kendimizi sorumlu tutuyoruz. Yani onların kana ihtiyaçları olduğunda Bursa il Emniyet Müdürlüğü olarak her zaman yanlarında ve yanıbaşlarındayız. Bu da şu demektir. Bursalı vatandaşlarımızın sadece kalplerinde ki canın değil, damarlarında akan kanında sorumlusuyuz” dedi

Sözün bittiği yer.

Darısı diğer illerin emniyet müdürlüklerinin başına

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

İLGİLİ HABERLER
POPÜLER HABERLER
SON DAKİKA HABERLERİ