Reklam
Reklam

SON DAKİKA

Spot Haberler

Cağ Burger’in mucidi

İSTANBUL CAĞ KEBAP CAĞ BURGERİ TESCİLLEDİ…

18 Ekim 2024 tarihinde eklendi.
Cağ Burger’in mucidi

Cağ kebabından yapılan hamburger oldukça büyük ilgi ve beğeni toplarken. fiyatı ile de yüzleri güldürdü.

Cağ kebabının 300 yıldır Erzurum bölgesinde yer alıyor olması ve coğrafi yemek işaretlerinde Erzuruma ait olarak işaretlenmesine ek yeni bir damak çatlatan lezzet olarak lanse edilen Cağ kebabından hamburger. İstanbul’da Erzurumlu bir cağ kebap erbabı tarafından tescillenerek gıda sektöründeki türk patentli ürün olarak yerini aldı.

İkitelli Deposite avm içeresinde yer alan firma ve Erzurumlu sahibi Murat Kurt bir yıl önce kendi icadı olan Cağ burgeri tescilleyerek yurt dışı ve Erzurum dışında bir bölgeye mal olmasını engellemek için resmi süreci tamamlamış oldu.

Cağ Burger et oranı olarak oldukça doyurucu ,sadeliği ,içerisine eklenen ilaveler ile fazlasıyla lezzetli ve doyurucu. Günümüz de et ürünleri ile ilgili bu kadar çok sansasyon yaşandığı dönemde sağlıklı nesillere sağlıklı gıda sunmak içinde önemli bir adım. Cağ kebabında sadece kuzu eti kullanılmakta ve tazeliğinden etin tüm özelliklerine kadar özenle hazırlanmakta.

Gençlerin güvenle yemek yiyemez hale geldiği bu dönemde fiyatı başta olmak üzere , lezzeti ve fiyatı ile de tam bir cep dostu. Gramaj olarak da doyurucu. hedefimiz 3000 yıllık geçmişi olan son 300 yıldır Erzurumun coğrafi tescilli yemeği olan cağ kebabını başta gençlere tanıtmak. yabancı marka tekelinde olan hamburger yemeğinin seyrini yerli firmalarımıza sağlıklı şekilde geri iadesini sağlamak.

 

Cağ Burgeri ülkemize kazandırmaktan dolayı oldukça mutluyuz. gençlerimize ve damak tadına düşkün olanlara hayırlı olsun. sırada dürüm ile birlikte sunulacak yine harika bir lezzet li cağ kebabından farklı bir lezzet var. yabancılara ve sağlıksız gıdalara yerli ve milli olarak dur demenin vakti geldi geçiyor.

Cağ Kebabı severleri , Cağ Burger yemeye davet ediyoruz.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

İLGİLİ HABERLER
POPÜLER HABERLER
SON DAKİKA HABERLERİ