Reklam
Reklam

SON DAKİKA

Spot Haberler

Can Dost Doğaseverler Grubu, LÖSEV’i misafir etti

Manisa Can Dost Doğaseverler Grubu, ‘Manisa Tarzanı ve Çevre Günleri’ etkinlikleri kapsamında doğa temizliği gerçeķleştirdi…

03 Haziran 2024 tarihinde eklendi.
Can Dost Doğaseverler Grubu, LÖSEV’i misafir etti

Can Dost Doğaseverler Ailesi, İzmir Lösev Vakfı üyeleri ve 29 Ekim Kadınları Derneği Manisa Şubesi üyelerininin katılımları ile birlikte Beydere Tohum Test Sertifikasyon Müdürlüğü Bahçesinde piknik yaparak, sezon finalini tamamladı.

Yürüyüşle başlayan etkinlik, çeşitli oyunlar, türküler, sürpriz hediyeler, plaket takdimleri ve doğa temizliği ile son buldu.

Can Dost Doğaseverler, sezon içinde doğa etkinliklerinin yanı sıra kültürel ve sanatsal faaliyetlerde de seslerini duyurdu. Zaman zaman yürüdüler, zaman zaman misafir doğa yürüyüş gurupları, dernek ve kuruluşlarla birlikte sosyal sorumluluk projelerinde yer aldılar.

Doğaseverlerin etkinliğine konuk olan Lösev Vakfı üyeleri de, can dost doğaseverlerle bir arada olmaktan, misafirperlikleri ve verdikleri destekten dolayı mutluluklarını dile getirip teşekkür ettiler.

Ayrıca LÖSEMİLİ Çocuklar Vakfı Kurban Bayramı öncesi lösemili çocuklar için LÖSEV’e  ‘Her kurban, lösemili çocuklara can’ sloganıyla yola çıktıklar.

LÖSEV, hayırsever halkımızın vekaleten kurban bağışı ve bayram bağışlarıyla hayat kurtarmaya davet ediyor.

Kurulduğu günden bu yana lösemili çocukların ve ailelerin yanında olan bir vakıf olduklarını belirten Lösev Gönüllüleri; “Lösemi ve kanser hastalıklarının tedavisinde kullanılan ilaçların vücut savunmasını yok ettiğini, hastalığın tedavisinde ise proteinin önemli bir rolü olduğunu, bundan dolayı hastaların protein ağırlıklı beslenmesi gerekiyor. LÖSEV, 12 ay boyunca hasta çocuklara ve ailelerine taze et ve et ürünleri iletiyor. LÖSEV’e yapılan vekaleten kurban bağışları, LÖSEV’e kayıtlı kanser hastası ve ailelerine ulaşıyor. Diyanet İşleri Başk

anlığının onay ve esasları doğrultusunda Türkiye’nin çeşitli bölgelerindeki sağlıklı et kombinalarında, din görevlileri, veteriner hekim eşliğinde kesilen kurbanlar, yıl boyunca lösemili çocuklara can oluyor, hayata bağlıyor” diye konuştu.

Haber – Hasret Dilek Delier

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

İLGİLİ HABERLER
POPÜLER HABERLER
SON DAKİKA HABERLERİ