Reklam
Reklam

SON DAKİKA

Spot Haberler

Çelik kapı üretiminde kadın hakimiyeti başladı

Yeni kapıcılar kralı Aysel Doğan fırat çelik kapı…

08 Ağustos 2024 tarihinde eklendi.
Çelik kapı üretiminde kadın hakimiyeti başladı

Türkiye çelik kapı üretiminde Avrupa da lider pazar payı rolünü bu yıl pazar hacmi olarak iki katına çıkmayı hedefliyor.

Özellikle yeni standartlar ile dünyada bir çok ülkeye  ihracat yapan Türk üreticiler de patron hakimiyeti kadınların eline geçiyor.

Türkiye’nin  çelik kapı üretcilerinden olan Fırat Çelik kapı firmasının sahibi Aysel Doğan  kapı tecihlerinde ve seçiminde erkeklerin değil kadınların dediği oluyor.

Bir çelik kapı seçiminde kesinlikle erkek fikrini beyan etsede kadınların tercihleri doğrultusunda tercih yapılıyor.

Özellikle son dönem de yurt dışında Ortadoğu da Mısır en büyük sipariş ile ilk sırada yer alırken , Avrupa da Almanya başta olmak üzere Hollanda ve Belçika ciddi siparişlerini Türkiye pazarına en ciddi alıcı olarak  listede yer almakta.

Fırat çelik kapı firması sahibi Aysel Doğan 2023 yılında 210 milyon usd lik  ihracat tutarının 2025 yılına 350 milyon usd lik bir hacime gelmesini beklediklerini belirtirken.

Ekonomik çelik kapı üretiminde erkek tekelinden üretimden son kapıya kadar kadınların daha egeen bir rol üstlendiğini ve üstleneceğini söyledi.

Yıllar önce kemal Sunal ın kapıcılar kralı filminden sonra yeni kapıcılar kralı kadın olacak ilk Kral adayı da benim diyerek.

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

İLGİLİ HABERLER
POPÜLER HABERLER
SON DAKİKA HABERLERİ