Reklam
Reklam

SON DAKİKA

Spot Haberler

Hepsi bir anda zengin oldu! Tek ortak noktaları Dilan Polat’tan şube almak… Bakın o isimler kimler çıktı…

Son zamanlarda gündemin en çok konuşulan isimlerinden biri olan Dilan Polat bu kez de başkalarını zengin etmesiyle gündeme geldi. Hepsi bir anda zengin oldu! Tek ortak noktaları ise Dilan Polat’tan şube almak… Bakın Polat ailesinden şube alıp zengin olan isimler kimler çıktı…

17 Kasım 2023 tarihinde eklendi.
Hepsi bir anda zengin oldu! Tek ortak noktaları Dilan Polat’tan şube almak… Bakın o isimler kimler çıktı…

Kara para aklama, vergi kaçırma, suç örgütü kurma gibi farklı suçlardan dolayı yargılanan Dilan Polat ve eşi Engin Polat son olarak da “azmettiricilik” suçuyla yargı önüne çıktı. Şimdi ise fenomen arkadaşlarını zengin etmeleri ile gündem olurlarken 4 sene önce çekilen bir fotoğraf gözden kaçmadı. Fotoğraf karesinde yer alan çoğu kişinin güzellik merkezi açarak kısa bir süre içerisinde zengin oldukları öğrenildi.

GÜZELLİK MERKEZİ AÇTILAR ZENGİN OLDULAR

Dilan Polat, daha önce de sosyal medya fenomenleri ile sık sık bir araya gelerek fotoğraflar paylaşıyordu. Lakin 2.019 senesinde çektiği bir kare insanların gözünden kaçmadı. Dilan Polat ve engin Polat çiftinin yer aldığı karede Merve Nur Akyüz, İleyda Topal, Tolunay Topal, Kenan Öztürk, Eylül Öztürk, Nez Demir, Yasemin Yiğit ve eşi Murat Yiğit de bulunuyor.

yeni-proje-008.jpg

Burada dikkat çeken konu ise masada yer alan neredeyse herkesin belirli aralıklarla Dilan Polat’a ait markanın şubelerini alarak çeşitli illerde güzellik merkezi açmaları oldu. Bunun yanı sıra masada yer alan fenomenlerin Dubai ve Gürcistan’a giderek kısa süre içinde zengin oldukları iddia edildi.

dp-1.jpg

TEK ORTAK NOKTALARI: DİLAN POLAT ŞUBELERİ

Karede yer alan Merve Nur Akyüz ve Yavuz Selim Korkut çifti Dilan Polat’a ait, Karabük, Sakarya ve İstanbul’da Pendik şubesini işletiyor. Yasemin Yiğit ve eşi Murat Yiğit ise Dilan Polat’ın Bakırköy ve Kocaeli Gebze’deki şubelerini franchise yöntemiyle aldı. Eylül Öztürk ve Nez Demir ise kendi güzellik merkezlerini açtı.

dp-2.jpg

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

İLGİLİ HABERLER
POPÜLER HABERLER
SON DAKİKA HABERLERİ