Reklam
Reklam

SON DAKİKA

Spot Haberler

Wiral kimdir?

Rapçi Wiral kimdir, nerelidir?

21 Ağustos 2024 tarihinde eklendi.
Wiral kimdir?

Asıl adı Furkan Arıöz olan Wiral aslen Selaniklidir ve Konya’da yaşamaktadır. 17 Ağustos 2005 yılında Türkiye’de dünyaya gözlerini açtı. Wiral, 2011 yılında rap müzikle tanıştı ve dinlemeye başladı. 2016’dan beri Hip-Hop, R&b, Trap, Trapsoul ve Boom Bap tarzında rap yapmaktadır.

Sanatçı Wiral, 2020 yılında sanatını profesyonel olarak icra etmeye başladı. Konya’da tanınan bir rap sanatçısıdır. Wiral, Konya’da Türk Rap müzik kültürünün gelişmesinde büyük rol oynadı.

Wiral isminin tam anlamı psikolojik nedenlerden ve ailevi sorunlardan kaynaklanan gerginliktir. Çoğu kişi Wiral’ı zehir, viski ve anahtar isimleriyle tanır. Ancak Wiral’ın takma adları çok az bilinmesine rağmen rap tarihinde yalnızca Wiral olarak anılır. 15 Haziran 2024’te ‘Hatır’ adını verdiği Boom Bap projesinin ardından Konya’dan uzaklaşarak uzun süre ortadan kayboldu. Ve Wiral 2024 te kaydettiği Matrix isimli albümüyle beraber tekrar rap camiasına geri döndüğünü açıkça belirtti.

Wiral aynı zamanda Konya’da tanınmış bir prodüktördür, Piyano, Gitar ve Flüt çalabiliyor. Wiral bu serüven boyunca 13 albüm kaydetmiştir fakat bu albümler içerisinden sadece Matrix’i piyasaya sürmüştür. Wiral’in hazırladığı projeler çok yakında kulaklarınıza ulaşmak için sırasını bekliyor.

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

İLGİLİ HABERLER
POPÜLER HABERLER
SON DAKİKA HABERLERİ