Reklam
Reklam

SON DAKİKA

Spot Haberler

10 ile sağanak ve dolu uyarısı: İstanbullular bu saate dikkat!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Marmara’nın batısı, Kıyı Ege, Batı Akdeniz ile Bursa, Yalova, Denizli ve Uşak çevrelerinde kuvvetli sağanak yağışlar bekleniyor. 10 kente sarı kodu uyarıda bulunan Meteoroloji, İstanbul’da yağışların etkisini artıracağı saati de açıkladı. İşte illere göre 5 günlük hava durumu tahmini…

26 Nisan 2023 tarihinde eklendi.
10 ile sağanak ve dolu uyarısı: İstanbullular bu saate dikkat!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemiz genelinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara, Ege, Batı Akdeniz, Doğu Akdeniz’in Toroslar Mevkii, İç Anadolu’nun kuzey ve batısı, Batı ve Orta Karadeniz, Doğu Anadolu’nun kuzeyi ile Bingöl, Muş, Bitlis, Şırnak, Batman, Siirt ve Mardin çevreleri ile Diyarbakır’ın doğu ilçelerinin yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Yağışların, Marmara’nın batısı, Kıyı Ege, Batı Akdeniz ile Bursa, Yalova, Denizli ve Uşak çevrelerinde yerel kuvvetli olması bekleniyor.

KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI

Yağışların, Marmara’nın batısı, Kıyı Ege, Batı Akdeniz ile Bursa, Yalova, Denizli ve Uşak çevrelerinde yerel kuvvetli olması beklendiğinden sel, su baskını, yıldırım, yerel Dolu yağışı ve kuvvetli rüzgâr gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

İSTANBUL İÇİN SAAT VERİLDİ

İstanbul’da öğle saatlerinden sonra yerel kuvvetli olmak üzere aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor.

ANADOLU YAKASI’NDA KUVVETLİ YAĞIŞ

Meteorolojinin uyarılarının ardından İstanbul’da akşam saatlerinde başlayan Sağanak yağış gecenin ilerleyen saatlerinde Anadolu Yakası’nda etkisini arttırdı. Bir anda bastıran sağanak yağış yollarda kısa sürede su birikintileri oluşmasına neden oldu.

PROF. DR. ŞEN: BUGÜN BATI BÖLGELER YAĞMURLU

CNN TÜRK Meteoroloji Danışmanı Prof. Dr. Orhan Şen sosyal medya hesabından “Bugün batı bölgeler yağmurlu. Yağışların, öğle saatlerinden itibaren Marmara’nın batısı, Kıyı Ege, Batı Akdeniz ile İzmir, Manisa, Bursa, Denizli ve Uşak çevrelerinde gece Antalya’da yerel kuvvetli olması bekleniyor” mesajını paylaştı.

5 GÜNLÜK HARİTALI HAVA DURUMU TAHMİNİ

26 NİSAN ÇARŞAMBA GÜNÜ

1-003.jpg

27 NİSAN PERŞEMBE GÜNÜ

2-003.jpg

28 NİSAN CUMA GÜNÜ

3.jpg

29 NİSAN CUMARTESİ GÜNÜ

4.jpg

30 NİSAN PAZAR GÜNÜ

5.jpg

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

İLGİLİ HABERLER
POPÜLER HABERLER
SON DAKİKA HABERLERİ