Reklam
Reklam

SON DAKİKA

Spot Haberler

2. kez boşanan Selin Ciğerci-Gökhan Çıra evliliği oyuna döndü!

Geçtiğimiz günlerde 2. kez evlenip tekrardan boşanan Selin Ciğerci- Gökhan Çıra yine bir araya geldi. Henüz yeni boşanan ikili ayrı kalamıyor. Gökhan Çıra’nın kardeşinin düğününe giden Selin Ciğerci, eski eşiyle bakın nasıl görüntülendi?

05 Eylül 2022 tarihinde eklendi.
2. kez boşanan Selin Ciğerci-Gökhan Çıra evliliği oyuna döndü!

Selin Ciğerci ve Gökhan Çıra, evliliklerinde bir türlü dikiş tutturamadı. Bir küs bir barışık yaşayan ikili, evliliklerine bir şans daha vermişti. Fakat bu uzun süremedi geçen günlerde 2. kez boşanmışlardı. İkili boşanma sonrası tekrar yan yana görüldü. Gökhan Çıra’nın kardeşinin düğününde nikah şahidi olan Selin Ciğerci bakın ne yaptı?

selin-gokhan-7518.jpeg

BOŞANMA SONRASI ŞOKE EDEN GÖRÜNTÜ

Eski futbolcu Gökhan Çıra ve fenomen Selin Ciğerci evliliklerine 2. kez nokta koydular. Kararı sosyal medya hesaplarından paylaşan Çıra ve Ciğerci, adli tatilin bitmesiyle tek celsede boşanmıştı.

62e21e11d57358a2e8cb93c4.jpg

Ayrılır ayrılmaz sosyal medya hesaplarından takibi bırakan ikili eski eşi Gökhan Çıra’nın kardeşinin düğününde görüntülendi. Düğünde nikah şahidi olan Ciğerci eski eşiyle birlikte halay da çekti.

selin-cigerci-ve-gokhan-cira-404495972.jpg

DÜĞÜNDE KARŞILIKLI OYNADILAR

Düğünde eski eşi Gökhan Çıra ile karşılıklı oynayıp halay çeken Selin Ciğerci’yi görenler yorum yağmuruna tuttu.

selin.png

SOSYAL MEDYADAN BOŞANMA KARARINI AÇIKLAMIŞTI

Selin Ciğerci, boşanma kararını şu sözlerle açıklamıştı:

“Evlilik, eş olmak, aile kurmak hepsi en sevdiğim değerler. İki kez denedik, olmadı. Lütfen iki tarafın da duygusal ruh haline yakışan bir saygıyla, açık aramaya, bizden bağımsız sebep bulmaya çalışmadan saygıyla bilelim ve geçelim”

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

İLGİLİ HABERLER
POPÜLER HABERLER
SON DAKİKA HABERLERİ