Reklam
Reklam

SON DAKİKA

Spot Haberler

20 yıl önceki vaatler sosyal medyada viral oldu

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın metro açılış töreninde yaptığı konuşmada isim vermeden İBB Başkanı İmamoğlu’nu “yaptıkları yatırımları sahiplenmeye çalışmakla” eleştirmesinin ardından 2002 seçimi öncesi ‘AK Parti bir kişinin değil, kollektif aklın temsilcisi olacak’ , ‘AK Parti şahıs merkezli bir siyaset izlemeyecek, ilkeler merkezli bir anlayış izleyecek’ vaatleri sosyal medyada viral oldu…

04 Ekim 2022 tarihinde eklendi.
20 yıl önceki vaatler sosyal medyada viral oldu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Pendik-Sabiha Gökçen Metrosu’nun açılışında yaptığı konuşmada İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu hedef alarak ”Bazıları bizim yaptığımız raylı sistemleri sahiplenmeye çalışıyor. Bunların kim olduğunu biliyorsunuz değil mi? Sel oluyor, İstanbul’un belediye başkanı nerede? Bodrum’da. Ama Erdoğan’ın bakanları nerede? Vakaların olduğu yerde” demişti.

Erdoğan’ın çıkışının ardından 20 yıl önceki vaatleri ve ‘yapamadıkları’ sosyal medyada gündem oldu. Viral olan videoda, ”AK Parti şahıs merkezli bir siyaset izlemeyecek, ilkeler merkezli bir anlayış izleyecek” diyen Erdoğan, AK Parti’nin liderlik sultası olmayacağını ifade ediyor.

Sosyal medyada Erdoğan’ı eleştiren bazı kullanıcılar ”Ne olduda fikirlerini değiştirdiler, kollektif akil’dan vazgeçip bir kişinin aklinin temsilcisi olmayi tercih ettiler?” , ”Nereden nereye” , ”Ne dedi ise tersi oldu” yorumunda bulundu.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

İLGİLİ HABERLER
POPÜLER HABERLER
SON DAKİKA HABERLERİ