Reklam
Reklam

SON DAKİKA

Spot Haberler

2000’den fazla motokuryenin hedefine varması için tüm yağ ve bakımları ücretsiz bakımları artı motordan

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve 10 ili etkileyen depremin ardından, bölgede araçların ulaşım sağlamakta güçlük yaşadıkları alanlarda moto kuryeler destek ekipleri oluşturarak yardım sağlıyor. Yapılan bu yardımlara bir destek hareketi de Artı Grup’tan geldi. Artı Grup bölgede yardım faaliyeti gösteren tüm moto kuryelerin yağ değişim ve bakımını ücretsiz sağlama imkanı sundu…

17 Şubat 2023 tarihinde eklendi.
2000’den fazla motokuryenin hedefine varması için tüm yağ ve bakımları ücretsiz bakımları artı motordan

Artı Grup tarafından başlatılan yardım projesi dahilinde firmaya bağlı bölge bayilikleri üzerinden destek noktaları oluşturularak, aynı anda tüm deprem bölgelerinde eş zamanlı olarak yürütülmesi sağlandı. Artı Grup bünyesinde yer alan Speedol ve Putoline marka motosiklet yağlarının bölgede kullanılacağı projede, Kahramanmaraş, Gaziantep, Adıyaman, Malatya, Hatay hizmet noktaları olarak belirlendi. Belirlenen bu noktalar sosyal medya hesapları üzerinden duyuruldu.

#Elelesizinleyiz

Destek projesiyle ilgili Artı Grup şu konuşmayı yaptı: “Başlatmış olduğumuz projenin, tüm yardımsever moto kurye arkadaşlarımıza faydalı olacağını umuyoruz. Proje detaylarının ve güncel bilgilendirmelerin sosyal medya hesapları üzerinden yapılarak, #elelesizinleyiz hashtagi ile aktif bilgilendirmeler yapıyoruz. Bu noktada sosyal medya hesaplarımızı takip etmelerini öneririz”.

Deprem bölgesine yardım taşıyan tüm moto kuryeler, oldukları yere en yakın bulunan hizmet noktasından faydalanarak yoluna devam edebilecek. 2000 ‘den fazla motor bu imkandan faydalanacak.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

İLGİLİ HABERLER
POPÜLER HABERLER
SON DAKİKA HABERLERİ