Reklam
Reklam

SON DAKİKA

Spot Haberler

43 yaşındaki Gökhan Özen’den kötü haber: Kalp krizi geçirdi

Uzun yıllardır Amerika’da yaşayan şarkıcı Gökhan Özen’den hayranlarını üzen haber geldi. Kalp kriz geçiren Özen hastaneye kaldırıldı. Sağlık durumu merak edilen Gökhan Özen’den ilk paylaşım geldi…

19 Aralık 2022 tarihinde eklendi.
43 yaşındaki Gökhan Özen’den kötü haber: Kalp krizi geçirdi

6 yıllık evliliğini sonlandırdıktan sonra yurt dışına yerleşen Gökhan Özen, kalp krizi geçirdi. Mesleği bırakan Özen oraya sakin bir hayat yaşamak için gitmişti. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Özen hayranlarını korkuttu.

KALP KRİZİ GEÇİRDİĞİNİ AÇIKLADI

Bir döneme damga vuran şarkılarla yıldızı parlayan şarkıcı Gökhan Özen, mesleği bırakıp Los Angeles’a yerleşmişti. 2 çocuk babası Özen, dün gece kalp krizi geçirdiğini açıklayarak herkesi üzdü. Apar topar hastaneye kaldırılan ünlü şarkıcı “İyi gün var kötü gün var” diyerek üzücü bir paylaşım yaptı.

ozen.gif

“ALLAH’A EMANET”

Kalp krizi geçiren Gökhan Özen, takipçileri için “Dün gece yarısı Los Angeles’ta evimde geçirdiğim kalp krizi sonrası hastanede bir süre kontrol altında kaldıktan sonra taburcu edildim. Böyle bir haberi sizlerle paylaşmayı istemezdim ama iyi gün var kötü gün var. Bundan sonrasında kontrollere devam edip stresten uzak çok sakin bir hayat yaşamayı planlıyorum. Allah’a emanet.” paylaşımını yaptı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

İLGİLİ HABERLER
POPÜLER HABERLER
SON DAKİKA HABERLERİ