Reklam
Reklam

SON DAKİKA

Spot Haberler

Adalet bakanı Tunç ‘Bekliyoruz’ dedi: Suçlar MASAK raporunda

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, kara para aklama iddialarıyla bir süredir Türkiye’nin gündeminde olan ‘Polat’ ailesi soruşturmasıyla ilgili açıklamalarda bulundu. “Soruşturma sonucunda iddianame ile hangi suçların işlendiği ortaya çıkacak” diyen Tunç, MASAK raporunu işaret etti…

03 Kasım 2023 tarihinde eklendi.
Adalet bakanı Tunç ‘Bekliyoruz’ dedi: Suçlar MASAK raporunda

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Dilan Polat ve Engin Polat ailesi hakkında yürütülen soruşturmayla ilgili dikkat çeken bir açıklama yaptı.

Kara para aklama iddialarıyla bir süredir gündemde olan Dilan ve Engin Polat çifti, iki gün önce gözaltına alınmıştı. Dün ise çifte ait ev ve iş yerlerindeki 14 araç, çekicilere yüklenerek İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ne götürülmüştü.

‘HANGİ SUÇLARIN İŞLENDİĞİ ORTAYA ÇIKACAK’

Hürriyet’te yer alan habere göre, bakan Tunç, şüpheleri işlemlerin tek tek tespit edildiğini belirtti ve açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“MASAK’ın raporu var. Bu kişilere ve şirketlerine ait şüpheli işlemler tek tek tespit edildi. Adli kontrol ve gözaltı işlemleri yapıldı. Kendilerinin, yakınlarının ve şirketlerinin malvarlıklarına tedbir konuldu. Bu soruşturmayı bekleyelim ve hangi suçlarda muhatap olduklarını görelim. Soruşturma sonucunda iddianame ile hangi suçların işlendiği ortaya çıkacak.”

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

İLGİLİ HABERLER
POPÜLER HABERLER
SON DAKİKA HABERLERİ