Reklam
Reklam

SON DAKİKA

Spot Haberler

AHMET ÖZHAN’IN İKİZİ BURSA’DA YAŞIYOR

02 Eylül 2021 tarihinde eklendi.
AHMET ÖZHAN’IN İKİZİ BURSA’DA YAŞIYOR

Biri Türk Sanat Müziği’nde, biri inşat sektöründe zirveyi yakalamış iki isim. Biri Şanlıurfa’da doğdu diğeri Bursa’da. Gelin görün ki ikisi de birbirinin tıpkısının aynısı.

BURSA – 7 yıl aradan sonra sahalara hızlı bir dönüş yapan TURKHABERLER ve kaptanı Cemal Bilge çekimler için bir süredir Bursa’da bulunuyor.

Bursa’yı tepeden aşağıya gezen Cemal Bilge gerçekleştirdiği ziyaretlerinde zaman zaman ilginç kişileri görüyor ilginç anlara tanık oluyor.

Geçtiğimiz günlerde Gemlik’in Kurşunlu Mahallesi’ne giden Bilge ve arkadaşları Bursa’da inşaat alanında haklı üne sahip Halim Yemenici’nin Türk Sanat Müziği’nin taçsız kralı Ahmet Özhan’a benzerliği karşısında az kalsın küçük dilini yutuyordu.

Ahmet Özhan’ın 40’lı yaşlarındaki halinin bire bir benzeri olan ünlü iş insanı Yemenici‘ye, Bilge, “- Sana daha önce Ahmet Özhan’a benzediğini söyleyen birileri çıktı mı?” diye sordu

Soru karşısında afallayan genç ve yakışıklı iş insanı Yemenici, usta gazetecinin önce yüzüne baktı ve bir Ahmet Özhan gülümsemesiyle verdiği cevapta

“- Hayır abi, kimse bana bugüne kadar Ahmet Özhan’a benzediğimi söylemedi” dedi

Bilge bunun üzerine Yemenici’ye ikinci bir soru daha sordu :

“- Aileni, akrabalarını, yakın çevreni, dost ve arkadaşlarını geçtik senin Ahmet Özhan’a benzediğini her sabah yataktan kalkıp kendine baktığın evinin aynalarıda mı söylemedi?”

Yemenici, “- Hayır abi, ailemi, akrabalarımı, yakın çevremi, dost ve arkadaşlarımı bırak, her sabah yataktan kalkıp kendime baktığım aynalarda söylemedi”

TURKHABERLER‘in kaptanı yanılıyor olamazdı. Çünkü karşısında duran Ahmet Özhan’ın 40’lı yaşlarda ki ikiziydi,

Bilge, “- İyi o zaman, ben bugün bunu sana söyleyerek senin bir Ahmet Özhan kopyası olduğunu sana hatırlatıyorum” deyince Yemenici cebinden telefonunu çıkardı ve kamerasını açıp yüzüne dakikalarca baktı. Kendisine bakarken yüzündeki tebessüm bir anda kahkahaya dönüştü ve ;

“- Cemal abi nerden çıkardın benim Ahmet Özhan’a benzediğimi ya? Bugüne kadar Halim Yemenici olarak yaşadım, rahattım, huzurluydum. Öyle bir karpuz kabuğu attın ki sadece benim değil eşeklerin bile aklı karıştı. Ben şimdi bundan böyle bu bedende Ahmet Özhan’la beraber mi yaşayacağım?”

Sadece Yemenici‘yi değil bizim de yüzümüzü bir kahkaha tufanı sardı ki, dakikalarca konuştuklarımıza önce kendimiz güldük. Bizi o gün dakikalarca güldüren konuyu şimdi siz sevgili okur ve izleyicilerimizle paylaşıyoruz.

Şu fotoğrafın sağında gördüğünüz yakışıklı işadamı Halim Yemenici, Türk Sanat Müziği’nin tartışmasız en büyük kralı Ahmet Özhan’a benziyor mu, benzemiyor mu?

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

İLGİLİ HABERLER
POPÜLER HABERLER
SON DAKİKA HABERLERİ