Reklam
Reklam

SON DAKİKA

Spot Haberler

AKP bürosuna sopalı saldırı

İzmir’in Torbalı ilçesinde, AKP Ayrancılar irtibat bürosuna sopalı saldırı düzenlendi. Olay sonrası sosyal medyadan açıklama yapan AKP Torbalı İlçe Başkanı Selman Günaydın parti çalışanlarına zarar gelmediğini söyledi…

08 Ekim 2022 tarihinde eklendi.
AKP bürosuna sopalı saldırı

İzmir’in Torbalı ilçesinde, AKP Ayrancılar irtibat bürosuna kimliği belirsiz bir kişi saldırıda bulundu. Saldırgan kısa süre sonra jandarma ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

Olay, saat 15.30 sıralarında, Ayrancılar Fevzi Çakmak Mahallesi’nde bulunan AKP Ayrancılar irtibat bürosunda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, E.G. (42) adlı bir kişi büroya girerek elindeki sopayla saldırıda bulundu. Bürodaki eşyalara zarar veren saldırgan daha sonra ihbar üzerine olay yerine gelen jandarma ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

“BU SALDIRILAR BİZİ ÇALIŞMAKTAN ALIKOYAMAYACAK”

Saldırıda büroda maddi hasar meydana geldiğini ve parti çalışanlarına bir zarar gelmediğini söyleyen AKP Torbalı İlçe Başkanı Selman Günaydın, “Saldırıda Parti binamıza maddi hasar gelmiş olup, parti çalışanlarımıza hamdolsun ki bir zarar gelmemiştir. Bu gibi üzücü durumlar bizi Güzel ilçemiz Torbalı için çalışmaktan alıkoymayacaktır. Durmak yok, yola devam” açıklamasında bulundu.
Şüpheli E.G.’nin jandarmadaki işlemlerinin sürdüğü öğrenildi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

İLGİLİ HABERLER
POPÜLER HABERLER
SON DAKİKA HABERLERİ