Reklam
Reklam

SON DAKİKA

Spot Haberler

AKP Sözcüsü Çelik: Yarın herkesi ekran başına bekliyoruz

AKP Sözcüsü Çelik, CHP lideri Kılıçdaroğlu’nun açıklamaları sonrası verdiği mesajda “Hak ve özgürlükler mücadelesinin öncü siyasi hareketi biziz” diyerek kamuoyunu Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın konuşmasını izlemeye çağırdı…

04 Ekim 2022 tarihinde eklendi.
AKP Sözcüsü Çelik: Yarın herkesi ekran başına bekliyoruz

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu‘nun helalleşme konusunda yeni bir adım atacaklarını duyurmasının ardından iktidar partisinden ‘karşı hamle’ geldi.

“Türkiye’yi barıştırma yolu, zor ve engebeli bir yol. Bu yolda hep beraber yürümek zorundayız. Yaralardan biri de başörtüsü mevzusu” diyen ana muhalefet partisi lideri, kadınların giyim kuşamını siyasetin tekelinden çıkartacaklarını belirterek hazırladıkları teklifi Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne (TBMM) sunacaklarını açıklamıştı.

Bunun üzerine AKP Sözcüsü Ömer Çelik, kişisel Twitter hesabında kamuoyunu, yarın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan‘ın yapacağı konuşmayı izlemeye çağırdı:

“Hak ve özgürlükler mücadelesinin öncü siyasi hareketi biziz. Mücadele ettik, bedel ödedik, geri adım atmadık. Çarşamba günü Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımızın yapacağı grup konuşması bu tarihi mücadelenin yeni bir aşaması olacaktır.

Çarşamba günü herkesi ekran başına bekliyoruz.  Cumhurbaşkanımızın açıklamaları, hak ve özgürlükler mücadelemizin tarihine atılmış çok güçlü bir imza olacaktır.”

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

İLGİLİ HABERLER
POPÜLER HABERLER
SON DAKİKA HABERLERİ