Reklam
Reklam

SON DAKİKA

Spot Haberler

AKPli vekillerin lüks tatil paylaşımları gündem oldu: Monaco’dan sonra Maldivler fotoğrafı tepki çekti

AKP İzmir Milletvekili Şebnem Bursalı’nın Monaco Yat Kulübü’nde yediği istakoz paylaşımı ve Çankırı Milletvekili Hüseyin Filiz’in Maldivler tatili, parti içinde ve sosyal medyada tartışma yarattı.

15 Nisan 2024 tarihinde eklendi.
AKPli vekillerin lüks tatil paylaşımları gündem oldu: Monaco’dan sonra Maldivler fotoğrafı tepki çekti

AKP İzmir Milletvekili Şebnem Bursalı’nın lüks tatil paylaşımlarının ardından bir başka tartışma da Çankırı Milletvekili Hüseyin Filiz’in Maldivler tatilinden geldi. Milletvekilleri, seçim öncesi ve sonrası farklı yaşam tarzlarıyla gündeme gelirken, sosyal medyada ve parti içinde tepkilere neden oluyor.

“SEÇİME KADAR ‘BEKLE BİZİ KUDÜS’ SEÇİMDEN SONRA YALLAH MALDİVLER”

AKP içindeki tepkiler ilk olarak İzmir Milletvekili Şebnem Bursalı’nın Monaco Yat Kulübü’nde yediği istakozun Instagram fotoğrafıyla başlamıştı. AKP MKYK üyesi Mücahit Birinci, Bursalı’nın bu paylaşımına Twitter üzerinden sert bir şekilde tepki göstererek, milletvekilinin istifa etmesi gerektiğini ifade etti.

Tartışmalar sürerken, Çankırı Milletvekili Hüseyin Filiz’in bayram tatili için ailesiyle birlikte Maldivler’e gitmesi yeni bir polemik yarattı. Filiz’in tatil paylaşımına gazeteci İsmail Saymaz’dan eleştiri geldi.

lkllk-001.jpg

Saymaz, sosyal medya üzerinden, “AK Parti Çankırı Milletvekili Hüseyin Filiz, bayram tatili için torun tombalak Maldivler’e gitmiş. Seçime kadar ‘kefenimizi giydik, bekle Kudüs…’ Seçimden sonra ‘Şortlarımızı giydik, yallah Maldivler…’ dedi.” ifadelerini kullandı.

260-175637-image-2024-04-14t165509-652-700x400-001.jpg

​​​​​​​BURSALI’DAN ‘ISTAKOZ’ ELEŞTİRİLERİNE YANIT

AKP İzmir Milletvekili Bursalı, Monaco’da ıstakoz yediği anları sosyal medya hesabından paylaşması tepkilere neden olmuştu. Bursalı, ıstakoz eleştirilerinin gündem değiştirmeye yönelik çabalar olduğunu söyleyerek şu açıklamayı yaptı:

“Yoğun geçen seçim çalışmalarımız ardından yurtdışında yaşayan ailem ve yeğenlerimle bayram tatilini geçirmek üzere gittiğimiz bir restoranda hiç adetim olmayan bir yemek paylaşımı yapmam kamuoyunda haklı tepkiye sebep olmuştur. 30 yıllık gazeteci ve şimdi de milletvekili olarak sosyal medya paylaşımlarımda bugüne kadar yapmadığım bu hata için tüm kamuoyundan özür dilerim.

Mensubu bulunmaktan onur duyduğum partim ve yolunda yürümekten her nefesimde şeref duyduğum sn Cumhurbaşkanımızın da bu sebeple hedef alınmasından dolayı üzüntüm sonsuzdur. Asla kötü niyet taşımayan ve yazılan hiçbir ücretle yakından uzaktan ilgisi olmayan yiyecek ve konuyla ilgili samimi üzüntümü ifade ederken, bunu fırsat bilip Antalya’daki teleferik faciasını unutturmak üzere gündem değiştirmeye çalışanları da çok iyi anlıyorum! İstanbul’un göbeğinde 29 insanımızın hayatını kaybettiği, Antalya’da göz göre göre ihmal sonucu günahsız insanlarımızın hayatını kaybettiği, yaralandığı ve saatlerce mahsur kaldığı elim olayla ilgili tek bir söz etmeyenlerin, ne amaçla bu olayı çarpıttığını da biliyoruz! Kamuoyuna saygıyla sunarım.”

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

İLGİLİ HABERLER
POPÜLER HABERLER
SON DAKİKA HABERLERİ