Reklam
Reklam

SON DAKİKA

Spot Haberler

Alper Kasap İYİ Parti Tire’den milletvekilliği için yola çıktı

Cumhurbaşkanı ve milletvekillerinin seçileceği genel seçimler için geri sayım devam ederken İYİ Parti Tire’de de vekil yarışı başladı…

15 Mart 2023 tarihinde eklendi.
Alper Kasap İYİ Parti Tire’den milletvekilliği için yola çıktı

Türkiye genel seçimler için seçim sürecine girerken partilerde de milletvekili aday adayları da art arda belli olmaya başladı.

İYİ Parti Tire’de mevcut Tire Belediye Meclis üyesi ve Ege Sucukları’nın sahibi Alper Kasap, seçimlerde milletvekili aday adayı olmak için başvurusunu yaptı.

Alper Kasap: “Öncelikle bugün beni yalnız bırakmadığınız için hepinize çok teşekkür ediyorum. 1975 yılında Tire’de doğdum. Evli ve 2 çocuk babasıyım. Tire’de dördüncü nesil olarak aile mesleğini sürdürmekteyim. Yaklaşık 70 seneden beri Tire’de işimizi devam ettirmekteyiz. Bugün işimizden ziyade memleketimize faydalı olabilmek için sizlerle beraber Milletvekili adaylığımı sunmak için karşınızdayım. Topraklarımızın, çiftçilerimizin, besicilerimizin ve küçük imalatçılarımızın sorunlarını biliyorum. 14 yaşından beri kendi işimde çalışıyorum. Birebir çiftçilerimizle, besicilerimizle Kobilerle birebir iştirak halindeyim. Bölgemize yapılması gereken yatırımları, gelmesi gereken teşvikleri çok iyi biliyorum. Bugün Küçük Menderes Havzası’na hizmet etmek için önemli bir adım attık. Bu adımı atmaktan ziyade bu toprakların çocuğu olarak tüm sıkıntıları gidermek için elimizden gelen her şeyi yapmak istiyorum. Tarım ve hayvancılık üzerine önemli projelerimiz var. Bu projeleri geliştirmek istiyoruz. Küçük Menderes Havzası’nın İYİ Parti’den Milletvekili aday adayıyım. Tüm Küçük Menderes Havzası’ndaki vatandaşlarımızdan, partililerimizden ve dava arkadaşlarımızın desteklerini bekliyorum. Elimizden geldiğinden daha fazlasını yapacağıma inanmanızı istiyorum. Bu yolda beni yalnız bırakmayan herkese şükranlarımı iletiyorum. Hayırlı uğurlu olsun.” ifadelerini kullandı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

İLGİLİ HABERLER
POPÜLER HABERLER
SON DAKİKA HABERLERİ