Reklam
Reklam

SON DAKİKA

Spot Haberler

Alper Şen: Bodrum açık hava reklamcılığın lideri Smartoutdoor Reklam

Smartoutdoor ile Bodrum sokakları ve caddeleri sizi izliyor…

01 Ağustos 2023 tarihinde eklendi.
Alper Şen: Bodrum açık hava reklamcılığın lideri Smartoutdoor Reklam

Günümüzde dijital mecralar ve sosyal medya hayatımızda yoğunlukla yer alsa da açıkhava reklamcılığı da vazgeçilemez bir mecra. Aslında açıkhava bir bakıma ekonominin, kültür sanatın, pazarlama dünyasının dışarıda nabzını tutan mecralardan. Ne zaman ki sokak ve caddelerdeki reklamların doluluğu yüksek oluyor, sokaktaki insan da bunu hemen fark ediyor. Bu nedenle açıkhava hayatımızda var olan ve olmaya devam edecek bir yer.

Zaten yapılan araştırmalarda dijital etkileşimi artıran en önemli mecranın açıkhava oluşu da bunu ispatı. İnsanlar, açıkhavada gördükleri bir reklamı telefonlarından araştırıyorlar ve dijital ortamda verilen reklamı açıkhavayla desteklemek etkileşimi dört arttırıyor.

Firma müdürü ve Social Madia Marketing Alper Şen; “Smartoutdoor firması olarak Bodrum’un en işlek noktalarında yer alan reklam mecraları Avenue, Oasis, Milta Marina ve Shop&Go Torba’da Led ekranlar, Raketler ve Bilbordlarımız mevcuttur. Yenilenen led ekranlarımız ile dijitale de geçtik, birçok yerde değişime gidiyoruz. Durak raket, avm raket, led ekran, megalight, longboard, otopark reklam alanları gibi geniş dağılımlı reklam alanlarıyla markaların tüketicileriyle en yaratıcı ve efektif şekilde buluşmasını sağlıyoruz.” dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

İLGİLİ HABERLER
POPÜLER HABERLER
SON DAKİKA HABERLERİ