Reklam
Reklam

SON DAKİKA

Spot Haberler

Ankara Güzellik Fuarında Start Fuarcılık İvana Sert Rüzgarı Estirecek

Ankara güzellik fuarı sold out oldu. fuarın ikinci günü İvana Sert ile moda ve kozmetik paneli düzenlenecek. ünlü fenomen modacı Ankaraya gidiyor…

22 Ağustos 2023 tarihinde eklendi.
Ankara Güzellik Fuarında Start Fuarcılık İvana Sert Rüzgarı Estirecek

22-24 Eylül tarihleri arasında düzenlenecek olan Ankara güzellik fuarı doluluk oranı ile son yılların en fazla katılımcı sayısına ulaştı.

Türkiye genelinde 7 bölgeden katılımcı ile fuar ziyaretçilerine oldukça etkili bir fuar ve etkinlikleri ile de göz dolduran fuar. açılış etkinliklerini birinci gün yaparken ikinci gün ünlü fenomen ve modacı İvana Sert ile fuar etkinlik alanında katılımcıları ziyaret edecek ve kozmetik ile günlük yaşam, moda üzerine konuşma paneli ile ziyaretçilere ve katılımcılara panel düzenleyecek.

fuar organizasyonunu düzenleyen Start Fuarcılık Kasım ayında Diyarbakır da düzenleyeceği Kuyumculuk fuarı ile de ulusal basında oldukça geniş yer almış. ilk defa kuyum firmaları ile tarihi on gözlü köprü üzerinde yapacağı defile ile gündeme gelmişti.

Start Fuarcılık yönetim kurulu başkanı Musa Öztürk ve Kozmetik ve güzellik fuarınının yöneticisi Emsal Dağtepe katılım ve fuara olan ilgiden dolayı oldukça mutlu olduklarını fuara 1 aydan fazla süre kala  tüm alanları satılmasından dolayı da başarılı operasyonu renklendirmek için daha fazla zaman kullanmaktan dolayı keyifli olduklarını belittiler.

Fuarın ikinci günü İvana Sert ile kozmetik ve günlük yaşamda estetik konuları üzerine güzel bir panel düzenleyerek de keyifli vakit geçireceklerini belirttiler.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

İLGİLİ HABERLER
POPÜLER HABERLER
SON DAKİKA HABERLERİ