Reklam
Reklam

SON DAKİKA

Spot Haberler

Ankara’da bir bekçi, eşini silahla vurdu

Ankara’da bekçilik yapan bir şahıs, boşanma aşamasında olduğu eşini tabancayla yaraladı. Olay yerinden kaçan saldırgan erkek yakalanırken, yaralanan kadın ise hastanede tedavi altına alındı…

25 Ekim 2022 tarihinde eklendi.
Ankara’da bir bekçi, eşini silahla vurdu

Ankara’nın Altındağ ilçesi Karapürçek Mahallesi 1699. Sokak’ta meydana gelen olayda; çarşı ve mahalle bekçisi olan Bülent U. (31), boşanma aşamasında olduğu ve uzun zamandır ayrı yaşadığı eşi Tuğba U.’nun (29) annesiyle birlikte ikamet ettiği apartmanın önüne geldi.

Bunun üzerine ikili arasında nedeni bilinmeyen bir tartışma yaşanmaya başladı. Tartışmanın kısa sürede alevlenmesi üzerine Bülent U., yanındaki tabancayla eşine 3 el ateş etti.

1-006.jpgTuğba U.

EŞİ HASTANEDE SALDIRGAN GÖZALTINDA

Bülent U., olayın ardından kaçarak kayıplara karıştı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Kalçasından ve bacaklarından yaralanan Tuğba U., yapılan ilk müdahalenin ardından Ankara Hastanesi’ne götürülerek tedavi altına alındı. Saldırgan Bülent U. ise polis ekipleri tarafından kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı.

1-004.jpg

Olayla ilgili incelemenin devam ettiği belirtildi. Çiftin 9 yıldır evli oldukları ve 8 yaşında bir kız çocukları oldukları öğrenildi. Olay anı ise bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

İLGİLİ HABERLER
POPÜLER HABERLER
SON DAKİKA HABERLERİ