Reklam
Reklam

SON DAKİKA

Spot Haberler

Anne Çocuklarına Şiddet Uyguladı, Baba Kayda Aldı

Gün geçmiyor ki şiddet haberlerine bir yenisi eklenmiyor olsun. Son olarak Arnavutköy’de yabancı uyruklu bir annenin çocuklarını dövdüğü anlar baba tarafından saniye saniye görüntülendi. Yabancı uyruklu baba, dehşet dolu dakikaları görüntüleyerek polise bildirdi. Gözaltına alınan kadın sınır dışı edilmek üzere İl Göç İdaresi Müdürlüğüne gönderildi…

28 Temmuz 2022 tarihinde eklendi.
Anne Çocuklarına Şiddet Uyguladı, Baba Kayda Aldı

İstanbul Arnavutköy’de yaşayan yabancı uyruklu Abdurrahman Ş. karısı Nour K.’nın, çocuklarına uzun süredir şiddet uyguladığından şüphelendi.

ANNE ACIMADAN DÖVDÜ

Abdurrahman Ş., çocukları L.Ş. (7) ve L.Ş.’nin (6), anneleri Nour K. tarafından darp edildiği anları cep telefonu kamerasıyla kayıt altına aldı. Çekilen görüntülerde Nour K.’nın çocuğuna bağırarak tokat attığı, saçından çektiği ve tekmelediği; aynı anlarda da görüntüleri çeken eşi Abdurrahman Ş. ile tartıştığı görülüyor.

BABA ÇEKTİĞİ GÖRÜNTÜLER İLE POLİSE BAŞVURDU

Abdurrahman Ş. çektiği görüntüler ile polise giderek şikayette bulundu. İstanbul Arnavutköy Asayiş Büro Amirliği’ne bağlı ekipler 25 Temmuz Pazartesi günü saat 20.40 sıralarında Anadolu Mahallesi Necip Fazıl Caddesi’nde oturan Nour K.’yı evinde yakalayarak gözaltına aldı. Emniyetteki işlemleri tamamlanan Nour K. daha sonra sınır dışı edilmek üzere İl Göç İdaresi Müdürlüğü’ne gönderildi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

İLGİLİ HABERLER
POPÜLER HABERLER
SON DAKİKA HABERLERİ