Reklam
Reklam

SON DAKİKA

Spot Haberler

Antalyaspor-Trabzonspor karşılaşmasında yaşanan ilkler saymakla bitmiyor

Spor HaberleriSüper Lig’in 3. haftasında Trabzonspor, deplasmanda Antalyaspor’a 5-2 mağlup oldu. Yıllar sonra yaşanan birçok ilke sahne olan karşılaşmada teknik direktör Abdullah Avcı, bordo-mavililerin başında kalesinde ilk kez bu kadar çok gol gördü. Antalyaspor, Süper Lig’de Kasım 2012’den bu yana ilk kez Trabzonspor’u evinde üst üste iki kez mağlup ederken, Avcı’nın kariyerinde en az üç kez karşılaşıp mağlup edemediği tek Türk meslektaşı Nuri Şahin oldu…

21 Ağustos 2022 tarihinde eklendi.
Antalyaspor-Trabzonspor karşılaşmasında yaşanan ilkler saymakla bitmiyor

Son şampiyon Trabzonspor, Antalyaspor deplasmanında kalesinde tam 5 gol görürken mücadele birçok ilke sahne oldu.

OPTA’nın verilerine göre, Trabzonspor formasıyla ilk golünü Antalyaspor’a atan Enis Bardhi, Süper Lig’de çektiği ilk şutu gole çevirdi.

Antalyaspor, Süper Lig’de Kasım 2012’den bu yana ilk kez Trabzonspor’u evinde üst üste iki kez mağlup etti. Akdeniz ekibi, Süper Lig’de Nisan 2016’dan (4-2 vs Galatasaray) bu yana ise ilk kez sezona “son şampiyon” unvanıyla giren bir rakibini mağlup etti.

Abdullah Avcı’nın Süper Lig kariyerinde en az üç kez karşılaşıp mağlup edemediği tek Türk meslektaşı Nuri Şahin oldu.(1 beraberlik 2 mağlubiyet) Trabzonspor yönetiminde en fazla gol yediği maçı Antalyaspor’a 5-2 mağlup olduğu karşılaşmada oynayan Abdullah Avcı, Süper Lig’de Ekim 2009’dan (İstanbul Başakşehir 0-6 Bursaspor) bu yana ilk kez kalesinde 5+ gol gördü.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

İLGİLİ HABERLER
POPÜLER HABERLER
SON DAKİKA HABERLERİ