Reklam
Reklam

SON DAKİKA

Spot Haberler

Arda Güler Türkiye’ye döndü… İspanya Arda’nın dönüşünü konuşuyor

Türkiye’nin başarılı futbolcularından biri olan ve Fenerbahçe’den İspanya La Liga devi Real Madrid’e giden Arda Güler, verdiği röportajla olay oldu! Büyük bir heyecanla Real Madrid’e giden güler, Türkiye’ye döndü… İspanya ise Arda’nın dönüşümü konuşuyor…

17 Kasım 2023 tarihinde eklendi.
Arda Güler Türkiye’ye döndü… İspanya Arda’nın dönüşünü konuşuyor

İspanya La Liga devi Real Madrid’e giden Arda Güler, transfer olduğundan beri bir türlü sakatlık talihsizliğinden kurtulamadı ve geri dönüş süresi uzadı. Bu durum kamuoyunda tepkiye neden olurken Arda Güler’in röportajı ve Türkiye’ye dönmesi futbol gündemini salladı.

TEDAVİ İÇİN TÜRKİYE’DE

Arda Güler, geçtiğimiz sezon Fenerbahçe A takımı ile geçirdiği 2,5 sezonun sonrasında İspanya’nın La Liga devi Real Madrid’e transfer oldu. 20+10 milyon euro bonservis ile transfer olan genç yetenek, sezonun başından beri sakatlıklarla mücadele etmeye çalışıyor.

yeni-proje-3-001.jpg

Sakatlıklarından dolayı henüz dikiş tutturamayan Arda Güler, son olarak milli aradan önde bir sakatlık yaşadı. Tedavi için Türkiye’ye gelen ünlü futbolcu, tedavi için İspanya’dan ayrılmadan önce El Chiringuito TV ile röportaj yaptı.

yeni-proje-4-001.jpg

BAŞINI ÖNE EĞDİ VE…

Basın mensupları, Arda Güler’e “Tedavi nasıl gidiyor?” Sorusunu sordu. Başarılı futbolcu ise bu sorunun karşısında “İyi iyi” cevabını verdi. Lakin bu cevaptan sonra başını öne eğmesi dikkatlerden kaçmadı. Daha sonra “Her şey iyi gidiyor” diyen arda güler uçağına doğru hareket etti. Genç futbolcunun o anları sosyal medyada en çok konuşulan konular arasında yer aldı. Öte yandan ispanyol basınının manşetlerinde ise “Verdiği röportaj olay oldu” şeklinde yer aldı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

İLGİLİ HABERLER
POPÜLER HABERLER
SON DAKİKA HABERLERİ