Reklam
Reklam

SON DAKİKA

Spot Haberler

Athena Grubunun ikizlerinden Hakan’ın hastalığına teşhis kondu

Hakan Özoğuz’un hastalık haberi hayranlarını üzüntüye boğdu. Athena grubunda Gökhan’ın ikiz kardeşi olan Hakan Özoğuz, yaptığı müzik çalışmalarının yanı sıra O Ses Türkiye isimli müzik yarışmasında yaptığı jüri üyeliğiyle halk tarafından daha yakından tanınmış ve sevilmişti…

20 Eylül 2022 tarihinde eklendi.
Athena Grubunun ikizlerinden Hakan’ın hastalığına teşhis kondu

Bir süredir müzik piyasasında görünmeyen Hakan Özoğuz’un hasta olduğu ve tedavisinin devam ettiği öğrenildi. 15 yaşında merak saldığı müzik ile yıllar içinde daha da haşır neşir olan başarılı çalışmaları ile müzik dünyasının adı duyulan isimleri arasına giren Hakan Özoğuz Athena grubu ile Eurovision’da Türkiye’yi temsil etmişti. İşte genç müzisyen ve hastalığı hakkında ayrıntılar…

HAKAN ÖZOĞUZ KİMDİR, KAÇ YAŞINDA VE NERELİ?

11 Ekim 1976 tarihinde İstanbul Fenerbahçe’de dünyaya gelen Hakan Özoğuz aslen Gazianteplidir. Athena grubunun gitaristi olan ünlü isim aynı zamanda Gökhan Özoğuz’un ikiz kardeşi olarak bilinmektedir.

Babası Ahmet Hamdullah Özoğuz 2007’de öldü. Müzisyen olmak için en büyük desteği dedesinden gördü.

Hakan Özoğuz, 15 yaşında gitar çalmaya merak saldı. İkiz kardeşi ile 4 yıllığına müzik eğitimi için Londra’ya gittiler.

 

Hakan Özoğuz kimdir, kaç yaşında ve nereli Athena Hakan’ın hastalığı ne

 

1990 yılında Athena grubunu kuran Özoğuz kardeşler 1991 yılında Horror Dimensions isimli beş şarkılık bir demoyu kasede kaydettiler. 1993 yılında ise ilk albüm One Last Breath’i piyasaya sürdüler.

Futbol taraftarlarının tezahüratı haline gelen ‘Holigan’ın ardından Athena dördüncü video klibini ‘Tarlaya Ektim Soğan’ adlı şarkıya çekti.

Holigan albümünün aynı isimli şarkısı futbol maçlarının değişmez sloganı oldu. A Millî Basketbol takımımız için yaptığı “12 Dev Adam” şarkısı ise basketbol takımının sembol şarkısıdır.

Grup asıl başarısını 2000’li yıllarda sağladı ve Tam Zamanı Şimdi adını verdikleri albümden birçok hit çıkarmayı başardı. “Palavra”, “Macera”, “Aşk Meşk Yok” sevilen şarkılar arasına girdi.

32. Avrupa Erkekler Basketbol Şampiyonası ve Eurobasket 2001’de tüm Türkiye “On İki Dev Adam” ile adeta tek yürek oldu. Athena bu proje için hazırladığı aynı isimli parça ile zirvedeki tek isim oldu ve kurulduğundan bu yana kariyerinin en başarılı dönemine imzasını attı.

2004 Eurovision Şarkı Yarışması’nda Türkiye’yi For Real adlı şarkıyla temsil ettiler. Bu şarkı 195 puanla 4. oldu ve Türkiye Eurovision tarihinde ikinci en fazla puan alan şarkı oldu.

2015 yılında Selin Cinnamon ile evlenen Hakan Özoğuz’un Mika isminde bir oğulları var.

ATHENA HAKAN’IN HASTALIĞI NE?

Bir süredir grubun konserlerinde yer alamayan Hakan Özoğuz, Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre Lenfoma’ya yakalandı. Özel bir hastanede tedavi olan oyuncunun geçtiğimiz günlerde taburcu olduğu öğrenildi. 45 yaşındaki Hakan Özoğuz’un hastalığı hakkında henüz bir açıklama yapmadı.

Hakan Özoğuz Ağustos ayında Instagram hesabından yaptığı paylaşımda

“Daha önce de paylaşmış olduğum rahatsızlığımın tedavisinden dolayı önümüzdeki konserlerin bazılarında yer alamayabilirim.
Sahalarda görüşmek üzere arkadaşlar.” notunu sevenleriyle paylaşmıştı…

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

İLGİLİ HABERLER
POPÜLER HABERLER
SON DAKİKA HABERLERİ