Reklam
Reklam

SON DAKİKA

Spot Haberler

Azerbaycanlı Hicran Meherremova, şifa dağıtıyor

Bioenerji, reiki ve bilinçaltı uzmanı Hicran Meherremova, geliştirdiği yöntemlerle çocuğu olmayan kişilere ve vajinismus hastalarına şifa oluyor…

23 Temmuz 2023 tarihinde eklendi.
Azerbaycanlı Hicran Meherremova, şifa dağıtıyor

Enerji tıbbı çok eskilerden beri süregelen bir tedavi yöntemidir. Tarih boyunca Orta Asya, Çin, Hindistan ve Mısır’da farklı enerji tıbbi uygulamalarına şahit olmaktayız. Bioenerji ve reiki gibi elle şifa vermeye dayalı diğer enerji tıbbı türleri de tedavi için şifacının elinden akan ve bilimsel olarak ölçümlenebilen enerji alanlarını kullanmaktadır.

Bioenerji ve reiki uzmanı Hicran Meherremova, geliştirdiği kendine özgü yöntemlerle Azerbaycan ve Türkiye’de çocuğu olmayan kişileri ve vajinismus hastalığı yaşayanları tedavi ediyor. Bioenerji ve reiki konusunda özel bir yeteneğe sahip olan Meherremova, Azerbaycan ve Türkiye’de birçok hastayı çocuk sahibi yaptı, vajinismus hastalarını da eski sağlığına kavuşturdu. Bioenerji ve reiki uzmanı Hicran Meherremova, uzun yıllar bu uzmanlığın eğitimini aldıktan sonra bu işe başlıyor ve uzun yıllardır birçok hastaya şifa veriyor.

Bilindiği gibi bioenerji bir yaşam enerjisidir. Hicran Meherremova, bu enerjiyi kullanarak Azerbaycanlı ve Türk hastalara tedavi imkânı sunuyor. Bioenerji, bütün insanlarda mevcut olan doğal bir enerji olduğunu söyleyen Meherremova, insanların vücutlarının içerisinde sürekli olarak bir titreşim ve düşük voltajı olan elektromanyetik akım vardır. Özellikle insanların kendi bireysel enerji sistemi ile enerji alanları mevcut olmaktadır. Bioenerji kısacası insanların ruhsal, fiziksel ve zihinsel olan bu üç alanın bileşkesi olarak meydana gelmektedir diyor.

Hicran Meherremova’nın danışanlarında olan Ayten Tekin şunları söyledi: “Hicran hanımı bir süredir takip ediyordum fakat hiç bireysel seans almamıştım. Bir cesaret güvenmeyi tercih ettim. Bir cesaret diyorum çünkü yapılan çalışmanın zararlı olup olmayacağı hakkında bir bilgim yoktu, meğerse hiçbir yan etkisi veya zararı yokmuş, keşke daha önceden iletişim kursaydım dedim kendi kendime. İçimden bir his Hicran hanıma güvenmemi ve bu seansı almam gerektiğini söyledi. Bugün kendimi çok daha iyi hissediyorum, 8 yıldır çocuğum olmuyordu ve şimdi hamileyim ve hamile kalmak için seanslar alırken aynı zamanda Hicran hanımdan bilinçaltı terapisi aldım, şu an çok rahatım ve kendimi çok iyi hissediyorum.”

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

İLGİLİ HABERLER
POPÜLER HABERLER
SON DAKİKA HABERLERİ