Reklam
Reklam

SON DAKİKA

Spot Haberler

Babacan’dan Bahçeli’nin ‘seyircisiz maç’ çağrısına tepki: Bildiği tek şey yasaklamak, engellemek

DEVA Partisi Lideri Babacan, Fenerbahçe ve Beşiktaş maçlarında taraftarların tribünlerden ‘hükümet istifa’ sloganı atmasının ardından ‘seyircisiz maç’ çağrısı yapan MHP Lideri Bahçeli’ye tepki göstererek, “İktidarın küçük ortağı elinde çekiç olduğu için her gördüğünü çivi sanıyor. Bildiği tek şey yasaklamak, engellemek.” dedi…

27 Şubat 2023 tarihinde eklendi.
Babacan’dan Bahçeli’nin ‘seyircisiz maç’ çağrısına tepki: Bildiği tek şey yasaklamak, engellemek

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, dün ve bugün oynanan maçlar öncesinde Fenerbahçe ve Beşiktaş taraftarlarının ‘Hükümet İstifa’ sloganlarına sosyal medya hesabından tepki göstermişti. Bahçeli, müsabakaların ya seyircisiz ya da gerekli tedbirlerin alınarak oynanması gerektiğini söyleyerek, “Tribünden istifa sloganlarının atılması sorumsuzluk ve şuursuzluktur” ifadelerini kullanmıştı.

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Bahçeli’nin ‘seyircisiz maç’ önerisine tepki göstererek, “İktidarın küçük ortağı elinde çekiç olduğu için her gördüğünü çivi sanıyor. Bildiği tek şey yasaklamak, engellemek.” dedi.

Babacan, Bahçeli ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı etiketleyerek “@dbdevletbahceli @RTErdogan Eleştirilere tahammül etmeyi öğrenip işinizi yapın. Futbolu rahat bırakın, deprem bölgesine bakın: Barınma ve ısınma sorununu çözün.” ifadelerini kullandı.

Babacan’ın açıklaması şu şekilde:

“İktidarın küçük ortağı elinde çekiç olduğu için her gördüğünü çivi sanıyor. Bildiği tek şey yasaklamak, engellemek. @dbdevletbahceli @RTErdogan Eleştirilere tahammül etmeyi öğrenip işinizi yapın. Futbolu rahat bırakın, deprem bölgesine bakın: Barınma ve ısınma sorununu çözün.”

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

İLGİLİ HABERLER
POPÜLER HABERLER
SON DAKİKA HABERLERİ