Reklam
Reklam

SON DAKİKA

Spot Haberler

Bahçeli’den altılı masaya ‘erken seçim’ çıkışı: Adayınız yok, gürültü yapmayın

MHP lideri Bahçeli, erken seçim tartışmalarına yönelik altılı masaya tepki gösterdi. Bahçeli, altılı masanın cumhurbaşkanı adayının henüz açıklanmadığını vurgulayarak “Adaylarının olmadığı yerde gürültü yapmanın manası yok” dedi…

08 Ekim 2022 tarihinde eklendi.
Bahçeli’den altılı masaya ‘erken seçim’ çıkışı: Adayınız yok, gürültü yapmayın

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, parti genel merkezinde düzenlenen Siyaset ve Liderlik Okulu 18. Dönem Eğitim ve Öğretim Yılı Açılış Töreni’ne katıldı. Bahçeli, törenin ardından basın mensuplarına gündem konularına ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

MHP liderinin açıklamaları şu şekilde:

“Başörtüsü konusunun çözülmemiş gibi gündeme taşınmış olması üzücü. Tartışmaları sonlandırmak açısından yeni bir anayasaya ihtiyaç var. Bu konudaki anayasa değişikliği TBMM’ye sunulduğunda MHP her türlü destek verir.

‘ERKEN SEÇİM SÖZ KONUSU DEĞİL’

Şu an için Türkiye’nin sorunlarının çok yoğunlaştığı bir ortamda seçimlerin erkene alınması tartışması siyaseten malzeme yapılmamalıdır. Seçimler yasa çerçevesinde 18 Haziran 2023 tarihinde yapılacaktır. Türkiye’nin şartlarında Meclis bir karar verir, mevcut yönetim böyle bir düşünceyi diğer siyasi partilerle paylaşır ise belli bir kararı alır ve uygular. Diyelim ki yarın gireceğiz seçimlere. Altılı masanın cumhurbaşkanı adayı yok. Adaylarının olmadığı yerde gürültü yapmanın manası yok.”

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

İLGİLİ HABERLER
POPÜLER HABERLER
SON DAKİKA HABERLERİ