Reklam
Reklam

SON DAKİKA

Spot Haberler

Bakanlıktan yurt ücretleri duyurusu: Geri ödenecek

Gençlik ve Spor Bakanı Kasapoğlu, GSB Yurtlarında 20 Şubat tarihine kadar olan dönem için ücret ödeyen öğrencilerin, ücretlerinin iade edileceğini, depremzede öğrencilerin ise hiçbir ücret ödemeyeceğini bildirdi. Ayrıca Kasapoğlu, 20 Şubat itibarıyla yurtta kalan öğrencilerin ücret ödemeye devam edeceklerini söyledi…

09 Mart 2023 tarihinde eklendi.
Bakanlıktan yurt ücretleri duyurusu: Geri ödenecek

Maraş merkezli depremlerin ardından depremzedeler öğrenci yurtlarına yerleştirildi. Bu nedenle üniversiteler de uzaktan eğitime geçti ve eğitimciler de bu duruma tepki gösterdi. Başka bir yol bulunması gerektiğini söyleyen eğitimciler, zaten pandemi nedeniyle uzaktan eğitim alan öğrencilerin bu sene de okullarından uzak kalmasının eğitimin kalitesini düşüreceğini söylüyor.

Bütün bunlarla birlikte KYK yurtlarına ücret ödeyen öğrenciler de yatırdıkları paranın iade edilip edilmeyeceğini merak ediyordu.

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, 20 Şubat tarihine kadar olan dönem için ücret ödeyenlerin ücretlerinin iade edildiğini söyledi. Öte yandan depremzede öğrencilerin ise hiçbir ücret ödemeyeceğini söyledi.

’20 ŞUBAT’TAN İTİBAREN YURTTA KALANLAR ÖDEYECEK’

Kasapoğlu’nun açıklaması şu şekilde:

Sevgili gençler, GSB Yurtlarımızda 20 Şubat tarihine kadar olan dönem için ücret ödeyenlerin ücretleri iade ediliyor. 20 Şubat itibarıyla yurtta kalan gençlerimiz ücret ödemeye devam edecek olup depremzede öğrencilerimiz ise hiçbir ücret ödemeyecektir.

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

İLGİLİ HABERLER
POPÜLER HABERLER
SON DAKİKA HABERLERİ