Reklam
Reklam

SON DAKİKA

Spot Haberler

Behzat Amir Belediye başkanı oldu: Ünlülerin seçim sonuçları

Türkiye dün gece tarihi bir seçim günü geçirdi. 2024 yerel seçimleri de sanatçısıyla, sporcusuyla pek çok ünlü isme sahne oldu. CHP’nin Ankara Etimesgut ilçe belediye adayı Erdal Beşikçioğlu, seçimde büyük bir zafer kazandı…

01 Nisan 2024 tarihinde eklendi.
Behzat Amir Belediye başkanı oldu: Ünlülerin seçim sonuçları

2024 yerel seçimleri ünlü isimlerin yarışlarına da sahne oldu. Sanatçısından sporcusuna pek çok isim belediye başkanı olmak için yarıştı.

Ünlü isimler arasında kazanan tek isim Erdal Beşikçioğlu oldu. CHP Ankara Etimesgut Belediye Başkan Adayıolarak yerel seçimlerde dikkatleri üzerine çeken Erdal Beşikçioğlu, en yakın rakibi olan MHP’nin adayına yaklaşık 20 puan fark atarak başkan seçildi.

ÜNLÜLERİN SONUÇLARI

Yeniden Refah Partisi’nden Düzce adayı olarak seçime giren türkücü Davut Güloğlu, AK Partili rakibine karşı seçimi kaybetti.

İYİ Parti’den Karabük Safranbolu ilçe belediye başkan adayı olan şarkıcı Hakan Peker, 5. sırada kaldı.

Türkiye İşçi Partisi Genel Başkanı Erkan Baş, Kocaeli Gebze belediyesine adaydı. Baş, 3. sırada kalırken, bir diğer TİP adayıİrfan Değirmenci de Ankara Çankaya’da seçim yarışında 3. sırada kaldı. Ayrıca sunucu Mesut Yar da Muğla Datça’da bağımsız aday olarak yarıştı ve yüzde 10 oy alarak üçüncü sırada kaldı.

Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı olan futbolcu Gökhan Zan, seçimde yüzde 2 oy aldı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

İLGİLİ HABERLER
POPÜLER HABERLER
SON DAKİKA HABERLERİ