Reklam
Reklam

SON DAKİKA

Spot Haberler

Beşiktaş sisteme Maxim ayarı yapıyor

Süper Lig’de üç maçlık galibiyet hasretini Ankaragücü karşısında dindiren Beşiktaş, istikrar sağlamak istiyor. Teknik heyet, orta alan ile hücum arasındaki bağlantı sorununu, sisteme Alexandru Maxim’i dahil ederek çözmeye hazırlanıyor…

09 Mart 2023 tarihinde eklendi.
Beşiktaş sisteme Maxim ayarı yapıyor

Spor Toto Süper Lig’de üç maçlık galibiyet hasretini MKE Ankaragücü’nü 2-1 mağlup ederek sonlandıran Beşiktaş’ta, teknik direktör Şenol Güneş, yükselen formu kalıcı hale getirmenin yollarını arıyor. Siyah-Beyazlı ekipte yeni transferlerin kadroya dahil olması ve sisteme adaptasyon sürecini çabuk atlatması adına idmanlarda tempo bir hayli yükseldi. Teknik heyetin oyun sisteminde önemli bir yere sahip olan Rachid Ghezzal’den de sevindirici haber geldi.

Sakatlığı nedeniyle son iki karşılaşmada forma giyemeyen ve önceki gün yapılan antrenmana katılan Cezayirli futbolcu, 12 Mart Pazar günü oynanacak Medipol Başakşehir maçında forma giyebilecek. Takımda yokluğu en fazla hissedilen futbolcu olan Ghezzal, bu sezon sakatlıklar nedeniyle 6 Süper Lig karşılaşmasında oynayabildi.

Siyah-Beyazlı ekipte orta alan ile hücum hattı arasındaki bağlantıda yaşanan sorunlar göze çarparken Alexandru Maxim, söz konusu problemi çözecek isim olarak belirlendi. Beşiktaş’ta teknik direktör Şenol Güneş’in, yeni transfer Alexandru Maxim’i Başakşehir karşısında ilk 11’de görevlendireceği öğrenildi. Ankaragücü maçının

84. dakikasında oyuna giren Rumen 10 numara, siyah beyazlı takımda ilk kez forma giymesine karşın, topla buluştuğu anlarda yaptığı şık hareketlerle büyük beğeni toplamıştı. Siyah-Beyazlıların Dele Alli’den beklediği hücum katkısını Maxim’den alması bekleniyor.

Teknik heyet, hücum setlerinde Rumen yıldıza büyük sorumluluk yüklemeye hazırlanırken Maxim’in de sisteme uygun olması yüzleri güldürdü. Bu sezon Gaziantep FK ve Beşiktaş’ta toplam 26 resmi maça çıkan Alexandru Maxim, bu maçlarda 5 gol 10 asist kaydetti.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

İLGİLİ HABERLER
POPÜLER HABERLER
SON DAKİKA HABERLERİ