Reklam
Reklam

SON DAKİKA

Spot Haberler

Beşiktaş’ın filmi ‘Aşkın Saati’ 5 Mayıs’ta vizyona giriyor

19 Nisan 2023 tarihinde eklendi.
Beşiktaş’ın filmi ‘Aşkın Saati’ 5 Mayıs’ta vizyona giriyor

Sowa Yapım’ın yapımcılığını üstlendiği, Hasan Gümet’in yönetmen koltuğunda oturduğu, senaryosunu ise Özgür Özgülgün’ün kaleme aldığı Beşiktaş’ın filmi Aşkın Saati 5 Mayıs’ta vizyona giriyor.

Başrollerini Ali Sürmeli, Berat Efe Parlar, Feride Hilal Akın, Ayhan Taş, Bülent Çolak gibi başarılı oyuncuların paylaştığı ‘Aşkın Saati titiz bir çalışma sonucunda sinemaseverlerle buluşuyor.

İlk teaser yayınlandı

Aşkın Saati filmi vizyon için gün sayarken sinemaseverler heyecanla bekleyişe başladı. Özel kostümler, farklı mekanlar, özgün senaryo ve özel efektlerin bir araya geldiği Aşkın Saati filminin ilk teaserı da görücüye çıktı.ı

Oyuncu kadrosu

‘Aşkın Saati filminde Berat Efe Parlar (Oktay), Feride Hilal Akın (Aslı), Ali Sürmeli (Ramço Dayı), Ayhan Taş (Başkan), Bülent Çolak (Makas), Özgür Özgülgün (Cazgır), Sadi Celil Cengiz (Atom Karınca), Pascal Nouma (Pascal), Bahtiyar Engin (Bahtiyar), Deniz Hiracan (Merve), Cansu Fırıncı (Hoca), Türev Uludağ (Burak), Aslı Bankoğlu (Münevver), Bülent Uslu (Bülent Uslu), Ebru Karanfilci (Asuman), Birol Güven (Üniversite hocası), Ferdi Akanur (Antikacı), Hayko Cepkin (Hayko), Pınar Akın (Jale), Kobra Murat (Falcı), Natavan Alakbarova (Patron) gibi başarılı oyuncular yer alıyor.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

İLGİLİ HABERLER
POPÜLER HABERLER
SON DAKİKA HABERLERİ