Reklam
Reklam

SON DAKİKA

Spot Haberler

Beşiktaş’ta hücuma Weghorst ayarı

Süper Lig’in 10’uncu haftasında Trabzonspor ile karşılaşacak Beşiktaş’ta hücum hattındaki performanslara teknik müdahale geliyor. Siyah-Beyazlı ekipte son iki maçı boş geçen Wout Weghorst derbiye özel olarak hazırlanırken ofansif planlar Hollandalı yıldıza göre şekillenecek…

13 Ekim 2022 tarihinde eklendi.
Beşiktaş’ta hücuma Weghorst ayarı

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig’de Trabzonspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına tüm hızıyla devam ediyor. Siyah-Beyazlılar, ezeli rakibi ile oynayacağı maç öncesinde hücum sisteminde değişim yapmaya hazırlanıyor. Beşiktaş, ligin ilk 5 haftasında ofansif görüntüsüyle dikkat çekerken, rakip filelere 14 gol gönderip 7 gol yedi. Atılan-yenilen gol ortalaması 2.8-1.4 olarak kayıtlara geçti. 5 maçın ardından tablo tamamen değişti. Hem hücum hem savunmadaki görüntü tersine döndü. Maç başı 0.6 gol atan Beşiktaş, kalesinde de ortalama 0.25 gördü. Teknik heyet rüzgarı tersine çevirmek için çabalıyor. Fenerbahçe derbisinde 2 önemli fırsattan yararlanamayan Wout Weghorst, bu maçın üzüntüsünü unutturmak için çıktığı Giresunspor karşılaşmasında yeni bir şok yaşamış ve penaltı atışından yararlanamamıştı. Karadeniz ekibini, Tayyip Talha Sanuç’un golüyle 1-0 deviren Beşiktaş’ta karşılaşmanın ardından teknik ekibin Weghorst’la yakından ilgilendiği bildirildi.

Weghorst, Siyah-Beyazlı formayla kariyerine iyi bir başlangıç yapmıştı. İlk 6 karşılaşmasında 2 gol ve 4 asistlik performans ortaya koyan Hollandalı santrfor, 2-2 sona eren İstanbulspor karşılaşmasında da rakip fileleri 1 kez havalandırmış ancak Fenerbahçe ve Giresunspor müsabakalarını ise boş geçmişti. Son 2 maçta gol atamayan Weghorst, pazar günü Vodafone Park’ta oynanacak Trabzonspor mücadelesinde rakip fileleri havalandırıp taraftarına galibiyet hediye etmek istiyor.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

İLGİLİ HABERLER
POPÜLER HABERLER
SON DAKİKA HABERLERİ