Reklam
Reklam

SON DAKİKA

Spot Haberler

Bilgin Sav, Sultangazi Belediyesi Meclis üyesi aday adaylık başvurusunu yaptı

Uzun yıllardır Sultangazi’de ikamet eden 24 yaşındaki genç girişken ve dinamik, gayrimenkul ve ayakkabı sektöründe faaliyet gösteren Adıyaman Gergerli iş insanı Bilgin Sav, Milliyetçi Hareket Partisinden belediye meclis üyesi A. Adaylık başvurusunu yaptı…

17 Aralık 2023 tarihinde eklendi.
Bilgin Sav, Sultangazi Belediyesi Meclis üyesi aday adaylık başvurusunu yaptı

Adıyamanlıların yoğun olarak yaşadığı hatta çoğunluk olarak birinci sırada olduğu Sultangazi’de, MHP’den belediye meclis üyesi aday adaylığına resmî başvurusunu yaptı.

2022 yılında da Sultangazi 50.yıl MHP mahalle başkanlığı görevini de yürüten ve geniş bir ailenin ferdi olan Sav, Sultangazililerden, akrabalarından ve özellikle Adıyamanlı STK’lardan yoğun ilgi ve destek görüyor.

Bilgin Sav, Adıyaman dernekler federasyonu başkanı Hüseyin Sevinçtekin ve heyeti, diğer Adıyamanlı STK başkanları ve heyetleri ile birlikte başta Sultangazi MHP İlçe Başkanı Yusuf Özel’i ve akabinde MHP İstanbul İl Başkanı Sertel Selim’i ziyaret edip yerel seçimler hakkında istişare de bulundu. Bu görüşmelerden sonra aday adaylık resmî başvurusunu yapan Bilgin Sav şunları söyledi; “Uzun yıllardan beridir ben ailem ve akrabalarım Sultangazi ilçesinde ikamet etmekteyiz. Zaten yerel yönetimler bölümünden mezun olduğum için ve daha küçük yaşlardan beridir siyaset ve ülkücü hareketin içinde olmam münasebeti ile sefayı süren sürsün biz cefaya talibiz diyerek yerelde Sultangazi, genelde Türkiye için milliyetçi ülkücü hareketin bir neferi olarak Sultangazililere hizmet için yola çıktım. Geniş bir ailenin ferdi olarak ailemden, akrabalarımdan, Sultangazili hemşerilerilerimiz ve özellikle Adıyamanlı hemşerilerimizden ciddi bir destek görüyoruz, sağ olsunlar var olsunlar. Eğer partimizin yetkili organları tarafından uygun görülür ve halkımızda bizi desteklerse Allah’ın izni ile yolumuz hakikat yolu yolumuz hizmet yolu deyip Sultangaziye hizmeti onur biliriz.”

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

İLGİLİ HABERLER
POPÜLER HABERLER
SON DAKİKA HABERLERİ