Reklam
Reklam

SON DAKİKA

Spot Haberler

BİR ZAMANLAR SOKAKLARDA KAĞIT TOPLARKEN, ŞİMDİ BÜYÜK BİR İŞ ADAMI “KAAN EMRE HACIZADE”

16 Ocak 2022 tarihinde eklendi.
BİR ZAMANLAR SOKAKLARDA KAĞIT TOPLARKEN, ŞİMDİ BÜYÜK BİR İŞ ADAMI “KAAN EMRE HACIZADE”

Bir Zamanlar Sokaklarda Kağıt Toplarken, Şimdi Büyük Bir İş Adamı, küçük yaşta geldiği İstanbul’da sokaklarda kağıt ve karton toplayarak ticaret hayatına başlayan Karadenizli Genç İş Adamı Kaan Emre Hacızade ile yaptığımız röportajda verdiği mücadele ve başarılı hikayesi hakkında bilgiler edindik.

ÖNCELİKLE Kaan Emre HACIZADE KİMDİR, SİZİ BİRAZ TANIYABİLİR MİYİZ?

Kaan Emre HACIZADE, Zonguldak ili Alaplı ilçesinde Dünya’ya geldiğini belirterek, ‘’ 16 yaşında İstanbul’a gelerek Beyoğlu ,Taksim’de sokaklarda kağıt ve karton koli toplayarak geçimimi sağladım. Tabi orada turistlerle iletişim içerisinde olduğumdan dolayı zaman içerisinde yabancı dil öğrenmeye başladım’’ diye anlattı.

TİCARET SEKTÖRÜNE GİRİŞİNİZ NASIL OLDU?

Belli bir seviyede dil öğrenip, birikim yaptıktan sonra Azerbaycan’a gittiğini söyleyen Hacızade, ‘’ Orada Lojistik şirketi ve Medya şirketi açarak ticaret yapmaya başladım. Daha sonrasındaysa yatırımlarımı ülkemde yapmak istedim çünkü hem memleketime özlem duyuyor hemde vatanıma bir faydam dokunsun istiyordum’’ dedi.

750 KİŞİYE İSTİHDAM SAĞLIYOR

Türkiye’ye dönerek lojistik ve medya üzerine işlerine devam eden Karadenizli İş Adamı Kaan Emre HACIZADE, aynı zamanda HACIZADE HOLDİNG şirketini kurarak birçok yatırım yapmaya devam etti. Beşiktaş ,Kadıköy , İzmir, Bodrum’da (Kaan’s Medya) , Azerbaycan ,Gürcistan , Türkmenistan, Almanya ve Birleşik Arap Emirliklerinde ise ( Hacızade Lojistik) markaları ile yatırımlarını büyüttü. Böylece hep istemiş olduğu vatanıma faydam dokunsun düşüncesine katkıda bulunmuş oldu. Şirketinde 750 kişiyi çalıştırarak, ülke ekonomisine katkı sağlarken aynı zamanda istihdam sağladı.

GÜLER YÜZLÜ HİZMET VE KALİTELİ İŞ ORTAKLIĞINDAN ÖDÜN VERMEYİZ

Medya sektöründe en değer verdikleri konunun başında kaliteli hizmet sunmakla birlikte , Müşterilerinin markalarının olduğunu belirten Hacızade, ‘’ Müsterilerimizin markalarını sosyal medya da tanıtırken ve online şatışlarını yönetirken çok sistematik bir şekilde çalışıyoruz. Satılan ürünlerin hazırlanma aşamasından, kurye servisine kadar hep bir titizlik içerisinde, müşteri memnuniyetini ön planda tutarak görevimizi yerine getiriyoruz’’ dedi.

ÖĞRENCİLERE DESTEK VERİYOR

Birçok yatırımı olan Karadenizli ünlü iş adamı Kaan Emre HACIZADE eğitimini yarım bıraktığı için pişmanlık duyduğunu belirtirken, ‘’İki buçuk yıl özel bir kursa giderek psikolog eğitimi aldım. Okumayı seviyorum. Özellikle tarihe karşı büyük bir ilgi duyuyorum. Osmanlı ve Atatürk tarihi üzerine bir çok kitap okudum. İnsan kendini bilmek ve anlamak için ilk önce kendi tarihini öğrenmeli’’ dedi ve ekledi: ‘’Okumak ve eğitim almanın yanında insanın kendisini yetiştirmesinin gerçekten çok önemli olduğunu düşünüyorum. Bu yüzden elimden geldiğince öğrencilere destek olmaya çalışıyorum. Şuan 120’e yakın öğrenciye burs sağlıyorum. Hani derler ya biz okuyamadık onlar okusun diye. Gerçekten insana manevi olarak huzur veriyor. Bir çok iş adamına öğrencilere destek olmaları konusunda tavsiye veriyorum. Özellikle doğu ve güneydoğu illerinde maddi nedenlerden dolayı okulu yarım bırakan çok fazla çocuk oluyor’’ diye belirtti.

UNUTAMADIĞI ÇOCUKLUK ANISI ‘’BÜYÜDÜĞÜ ÇOÇUK ESİRGEME YURDU’’

Küçük yaşlarda sahip olduğu bir anısını bizimle paylaşan Kaan Emre HACIZADE, ‘’ Dedim ya ticaret hayatına küçük yaşta sokaklarda kağıt toplayarak başladım diye. O dönemlerde büyüdüğüm çocuk esirgenin tellerinin altından kaçarak , kendime ve benimle beraber yurtta kalan kardeşlerime harçlık olsun diye çalışmaya giderdim. Ben bir miktar para biriktirip ilk olarak kardeşlerimin kumbarasına sonra ise kendi kumbarama atardım . Öyle mutlu olmuştum ki, kardeşlerim mutlu olunca heyecandan her gün kaçar kağıt toplamaya giderdim sokaklara.

SOSYAL HAYAT VE İŞ DENGESİNİ KURMAK ÖNEMLİ

İşi kadar sosyal hayatının da kendisi için çok önemli olduğunu dile getiren Kaan Emre HACIZADE, ‘’ Ticaretin içinde iş ilişkileri nedeniyle bir çok iş adamı sosyal hayatını boşlayarak arkadaşları ve ailesiyle vakit geçirmeyi unutabiliyor. Bunları ihmal etmemeye özen gösteriyorum. Sonuçta bir hayat yaşıyoruz, çevremizi, ailemizi aksatmadan yaşamımızı sürdürmeliyiz. Zaten dürüst, ahlaklı bir insan olursanız bunların hepsi birbirini tamamlıyor’’ dedi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

İLGİLİ HABERLER
POPÜLER HABERLER
SON DAKİKA HABERLERİ