Reklam
Reklam

SON DAKİKA

Spot Haberler
Serkan Candaş

Bıraktım, siz devam edin…

25 Ocak 2023 tarihinde eklendi.
Bıraktım, siz devam edin…

Artık siyaseti, siyaset konuşmayı ve siyaset yazmayı bırakıyorum, tabii ki seçim zamanında değerlendirmemi, analizlerimi artı eksi çalışmalarımı yapıp demokratik hakkımı kullanacağım. Parti tutmuyorum, partim yok, siyaset yok, siyasetçiler yok ve hiçbiri umurumda değil, zaten halk olarak bizde onların umurunda değiliz!

Şu 7.5 aylık tedavi sürecim çok şey öğretti bana, ki tedavim evde bir süre daha devam edecek. Siyaset ve siyasetçilerle ilgili şunu da belirteyim; üyesi olduğum, koşturduğum, oy verdiğim ve oy topladığım, savunduğum, bedeller dahi ödediğim (İstifa ettim) CHP’den arayan soran dahi olmadı bu zor sürecimde (Yetkililerden, üyelerin bir kısmından bahsediyorum), ama çok ilginçtir ki katı bir muhalefeti olduğum, muhalefet yaptığım, yazılarım ve haberlerimle tabir-i caizse saç baş yoldurduğum Cumhurbaşkanlığı’ndan AKP’den birçok danışman, milletvekili, belediye başkanı, meclis üyesi, parti üyesi, onlara yakın birçok gazeteci defalarca aradı, halimi hatırımı nasıl olduğumu sordu, hatta iyi olmam için koşturdu. Kendilerine çok teşekkür ederim sağ olsunlar. Ummadık taş baş yardı da diyebiliriz

Hayatımı K.Ö. (Kazadan Önce), K.S. (Kazadan Sonra) diye ayırıyorum artık ve çok şey değişti bende! Artık tamamen işime odaklanacağım, uluslararası kurduğum ortaklıkta ivmemi yukarı doğru çıkartacak ve bugüne kadar ki elde ettiğim başarılarıma başarı, ödüllerime ödül ekleyeceğim. Son 7.5 aydır ödül alamıyorum sinirlerim çok bozuk, ödül sayım 20’de kaldı 🙂

Yani kısaca siyaset yapmayı, yazmayı ve konuşmayı çöpe attım. Ha şunu da belirteyim, sonuçta benim gazetem ve haber sitelerim var ve bunlar aynı şekilde doğru, tarafsız, bağımsız haber yapmaya ve paylaşmaya devam edecek, bu konuda kimseye taviz ve tolerans yok.

Bugüne kadar kimseye biat etmedim, biat edenlerin karşısında oldum, biat edenler de her zaman arkamdan atıp tuttu, koltuklarından ve çıkar elde ettikleri şeylerden mahrum kalmamak için benimle irtibatı kesip çıkarları doğrultusunda yalakalığa devam ettiler ama ben başarıdan başarıya koşarken yalakalık için benden uzaklaşanlar, yalakalıkla başarı elde edeceğini düşünenler yerinde saymaya devam etti. Onlara son sözüm; bir de omurgalı olmayı deneyin, belki o zaman farklı olur, belki o zaman birer İNSAN olabilirsiniz!

Benim için siyasetsiz günler, işime ve tedavime odaklanma zamanı başladı, herkese iyi seyirler..

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

İLGİLİ HABERLER
POPÜLER HABERLER
SON DAKİKA HABERLERİ