Reklam
Reklam

SON DAKİKA

Spot Haberler

Bitkisel ürünler ve doğal yöntemlerle sağlıklı yaşamın sırları

Roa Bitkisel Satış Direktörü Seda Çelik: Yerli ve Milli üretim yapıyor doğaya saygı duyuyoruz…

09 Nisan 2024 tarihinde eklendi.
Bitkisel ürünler ve doğal yöntemlerle sağlıklı yaşamın sırları

Günümüzde, insanlar sağlıklarını korumanın ve iyileştirmenin doğal ve holistik yollarını aramaktadır. Bitkisel ürünler ve doğal yöntemler, bu ihtiyacı karşılamada etkili ve güvenilir bir seçenek sunmaktadır. Bu söyleşide Roa Bitkisel Satış Direktörü Seda Çelik, bitkisel ürünlerle ilgili bilgileri içtenlikle siz okuyucularımızla paylaştı.

Bize Roa Bitkisel’den bahseder misiniz?

  • Tabii ki! Roa Bitkisel olarak zararlı kimyasal içermeyen bitkisel ürün üretimine odaklıyız. Özellikle yerli üretim yapıyor olmamız, doğaya duyduğumuz saygı ve bitkisel içeriklerimizle kısa zaman içerisinde yüksek bir kullanıcı kitlesine ulaşan bir Türk firmasıyız.

 

Başarınızın ardındaki hikâye nedir?

  • Titizlikle yürüttüğümüz çalışmalar diyebiliriz. Her yeni çıkacak ürünümüz firma sahibimiz Emel Aksan tarafından titizlikle projelendiriliyor. Hammaddeden ambalaj seçimine, ürünün pazardaki konumuna kadar detaylı çalışmalar yapıyoruz. Kullanıcılarımızın sağlığı ve ürünlerden olumlu dönüş alması bizim en önemli kriterimiz.

 

Neden bitkisel ürünlere odaklandınız?

  • Aslında bitkisel ürün üretimine temizlik ürünlerinden başladık çünkü farkındayız ki evimizi temizleyelim derken daha çok zehirliyoruz. Bu bilinçle ailemizle yaşadığımız evimizde kullandığımız temizlik ürünlerinin içeriğinin değişimine odaklandık. Hem bireylere hem de çevreye zarar vermeyecek bitkisel ürünler üretme fikri buradan çıktı. Temizlik ürünleri ile başlayıp üstün kaliteli cilt bakım ürünlerine kadar bitkisel ürün üretme maceramız devam etti ve hâlihazırda devam etmekte olup her geçen gün ürün skalamızı genişletiyoruz.

 

Müşterilerinizin bitkisel ürünlere olan tepkisi nasıl oldu?

  • Beklemediğimiz kadar iyi dönüşler aldık aslında çok büyük bir eksiğimizmiş toplum olarak. İnsanlar artık daha fazla bilinçlendi ve kimyasal ürünleri gerek temizlik ürünlerinde gerek kişisel bakım ürünlerinde gerekse de kozmetik ürünlerinde istememeye başladı. Bu anlamda sektörde çok güzel bir anlayışın başlamasına vesile olduk.

 

Yerli üretimin avantajları nelerdir?

  • Öncelikle sürdürülebilirlikten bahsedebiliriz. Yerli üretim sayesinde dışa bağımlılığımız olmamakta ve ürünlerimizi bağımsız olarak kendi üretim tesislerimizde üretmeye devam edebiliyoruz. Şeffaflıkla ürün içeriklerini paylaşıyor ve kullanıcılarımızın güvenini sağlıyoruz.

Firmanızın öne çıkan ürünleri nelerdir?

  • Bu ürünlere farklı kategorilerde örnek vermek isterim. Temizlik kategorisinde bitkisel yağ-kir çözücü, ionize damla ürünlerimiz şu an yıldız durumunda. Çünkü kadınlar çocuklarına yemek yaptıkları mutfak tezgâhlarında artık zehirli temizlik ürünleri kullanmıyorlar. Cilt bakımında düzenli kullanımda oldukça etki eden yaşlanma karşıtı ürünler çok sevildi. Naturel yağ kategorisinde tamamen doğal olan ürünlerle cilt bakımı yapmayı ve cildini tamamen doğal olan ürünlerle iyileştirmeyi insanlar çok sevdi. Bebek bakım kategorisinde ise insanlar güvenlikle en değerli varlıkları olan bebeklerine güvenilir ürünleri kullandığı için çok mutlu.

 

Gelecekte hangi yenilikleri ve ürünleri planlıyorsunuz?

  • Ürün geliştirme süreçlerimizi asla durdurmayı düşünmüyoruz sürekli trendlere uygun olarak yeni ürünler çıkartmayı hedefliyoruz. Sektörel anlamda dünyada neler olup bitiyor sürekli takip ediyoruz. ARGE çalışmalarımız düzenli olarak devam ediyor.

 

Müşteri Deneyimi ve Müşteri memnuniyeti sizin için ne kadar önemli?

  • Müşterilerinizden gelen geri bildirimleri nasıl değerlendiriyorsunuz? Yeni ürün geliştirme süreçlerimizde özellikle bu konuyu ön planda tutuyoruz. Kullanıcılarımız ne istiyor? Bize yön veren soru bu aslında. Bu nedenle sürekli kullanıcılarımızla müşteri hizmetleri departmanımızla birlikte iletişim halindeyiz onların ürünler hakkındaki görüşlerini düzenli olarak sistemimize not alıyoruz.

 

Firmanızın sadık müşteri tabanını nasıl oluşturuyorsunuz?

  • Bunun için aslında özel bir çaba harcamıyoruz ürünlerimizi bir kez kullanan tekrar kullanmak istiyor. Ürünler üretilirken gösterdiğimiz hassasiyet bizim sadık müşteri oluşturma tabanımızı gerçekleştiriyor
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

İLGİLİ HABERLER
POPÜLER HABERLER
SON DAKİKA HABERLERİ