Reklam
Reklam

SON DAKİKA

Spot Haberler

Boğaz Mavra Arnavutköy’le müziğe doyacak

30 Ocak 2022 tarihinde eklendi.
Boğaz Mavra Arnavutköy’le müziğe doyacak

İstanbul boğazında Arnavutköy’ün en güzel lokasyonunda bulunan ‘Mavra Arnavutköy’, eğlence hayatına yön vermeye devam ediyor. Misafir odaklı işletme anlayışıyla sektörde kısa sürede söz sahibi olan mekan, cuma ve cumartesi geceleri Pınar Hatipoğlu’nun sesiyle müzik şöleni yaşatacak.

Açıldığı günden itibaren çeşitli mezeleri, balık ve et menüsüyle kısa sürede gece hayatının tercih edilen mekanı olan Mavra Arnavutköy, şimdi eğlence arayanların da adresi oldu. Cuma ve cumartesi geceleri eskimeyen şarkılara İstanbul Boğazı’nın havasını değiştirecek Mavra Arnavutköy, Pınar Hatipoğlu’nın sesiyle müzik şöleni yaşatacak. İstanbul boğazı manzarasında misafirlerini ağırlamak için hazır bekleyen Mavra Arnavutköy, sunduğu menü seçeneğiyle de öne çıkıyor. Kendi menünüzü kendiniz yaparken, fiks ya da alakart seçenekleriyle de müşteri memnuniyetini önde tutuyor.

Profesyonel ekibi ve güler yüzlü servis anlayışıyla hizmet veren Mavra Arnavutköy, hafta içi 11.00 – 01.00, hafta sonu ise 11.00 – 02.00 saatleri arasında misafirlerini ağırlayacak.

Adres: Arnavutköy Mah. Bebek Arnavutköy Cad No:66-A Beşiktaş

Rezervasyon: (0212)2570411 / (0533)4119045

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

İLGİLİ HABERLER
POPÜLER HABERLER
SON DAKİKA HABERLERİ