Reklam
Reklam

SON DAKİKA

Spot Haberler

Bu hafta 5 dizi yayın hayatına başlıyor

Box Office, bu hafta yayın hayatına başlayan dizileri listeledi. İşte izleyici ile buluşan o diziler…

21 Temmuz 2022 tarihinde eklendi.
Bu hafta 5 dizi yayın hayatına başlıyor

Bad Exorcist – Tarih: 20 Temmuz 2022 Çarşamba

Polonya yapımı animasyon serisi Bad Exorcist, geri dönüyor. Alkol düşkünü kiralık şeytan çıkarıcı Bogdan Boner’ın eylemlerini konu edinen dizi, Netflix platformunda yer alıyor.

It Was Always Me – Tarih: 20 Temmuz 2022 Çarşamba

Geçen hafta Latin Amerika ülkelerinde prömiyer yapan Meksika yapımı It Was Always Me, babasının ölümü sonrası hayatı beklenmedik bir şekilde değişen 21 yaşındaki Lupe’un hikâyesine odaklanıyor. Bu süreçte müzik yarışmasına katılan Lupe, müzikal mirasını devam ettirirken, bir yandan da babasının şüpheli ölümünü araştırır. Dizi, Disney Plus’ta yer alıyor.

Gelsin Hayat Bildiği Gibi – Tarih: 21 Temmuz 2022 Perşembe

Show TV’nin 2022 yaz dizisi Gelsin Hayat Bildiği Gibi, son dönemlerde herkesin hakkında yorum yaptığı Z kuşağına gerçekçi bir bakış sunmayı hedefliyor. Coğrafya öğretmeni Sadi Payaslı’nın yaşadıklarını konu alan BKM yapımı dizinin senaryosunu Gani Müjde kaleme alıyor.

Var Bunlar – Tarih: 21 Temmuz 2022 Perşembe

beIN Connectyerli dizisi olan Var Bunlar, Tufan ve Samet adlı iki kafadarın gündelik hayatındaki eğlenceli anları konu ediniyor. İçinden çıkamadıkları tekdüzeliğin ortasında sürükleyen iki yakın arkadaşın maceralarına odaklanan dizinin hem başrollerini hem de senaryosunu Giray Altınok ve Kerem Özdoğan ve paylaşıyor.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

İLGİLİ HABERLER
POPÜLER HABERLER
SON DAKİKA HABERLERİ