Reklam
Reklam

SON DAKİKA

Spot Haberler

“Burada diplomalar değil insanlar çalışıyor”

30 Haziran 2021 tarihinde eklendi.
“Burada diplomalar değil insanlar çalışıyor”

Burada diplomalar değil insanlar çalışıyor başlıklı ilanıyla gündeme gelen Yusuf Yaşar anlatıyor…

Postmodern bir çağda yaşıyoruz. Sistemin dışında ilerlemek zorundasınız. Medya sektöründe uzun yıllardır görev alıyordum zaten, kendi şirketimi açmak istedim ve aynı hafta faaliyete geçtim.

İş ilanları paylaştım beklediğimin üzerinde başvuru sağlandı ancak herkes kendisinden çok tahsilinden katıldığı seminerlerden bahsediyor kimsenin tecrübesi yok. O an aklıma gelen şey şuydu; tecrübesi yoksa burada edinir.

Kişiler ilk tecrübelerini bu şekilde kazandıklarında mükemmel bir motivasyon ve bağlılık kazandılar.

2019 yılından beri faaliyetteyiz ve şu ana kadar işe aldığımız personellerin %90 ı tecrübesizdi.

Bu bizim için büyük bir önem kazandı ve tüm ilanlarımıza artık şunu ekledik. Diplomanızla ya da tecrübenizle ilgilenmiyoruz.

Bu ilan üzerinden başvuran adaylarımızı önce hızlandırılmış eğitim programımıza dahil ediyoruz bu süre zarfında kişinin bu alanda bir yeteneği varsa ortaya çıkıyor zaten.

Bu sistemde çalışmaya özen gösterme sebebimiz ise tamamiyle motivasyon. Biz de adayımızda bunun haklı gururunu yaşıyor. Her gün işine sevinçle geliyor ve gün boyu üretiyor.

Ülkemizde insanlara şans vermekten çekiniliyor. Bu çok yanlış, eğer başarılı olmak istiyorsanız yetenekli bireylerle çalışmak zorundasınız ve bu yetenekleri keşfetmeniz gerekiyor.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

İLGİLİ HABERLER
POPÜLER HABERLER
SON DAKİKA HABERLERİ