Reklam
Reklam

SON DAKİKA

Spot Haberler

Burcu Aslan, hem göze hem kulağa hitap eden fenomen

Bazılarının “Zahide Yetiş ile Mutfak Bahane” programında tanıdığı Burcu Aslan aslında bir TikTok fenomeni…

06 Eylül 2022 tarihinde eklendi.
Burcu Aslan, hem göze hem kulağa hitap eden fenomen

Son yılların gözde ve popüler sosyal medya uygulaması olan TikTok eğlence dünyasına birçok isim kazandırdı. Bunlardan biri de bizleri danslarıyla büyüleyen Burcu Aslan.

Burcu Aslan evli ve bir çocuk annesi başarılı bir girişimci. Genç yaşında evlenmiş mutlu bir yuva kurmuş ve kendi çabasıyla bir yerlere gelmiş bir kadın. 13 yaşından beri çalışma hayatında olan Burcu Aslan’ın çocukluğu da pek kolay geçmemiş. Küçük yaşta hem okula devam eden, hem de çalışıp para kazanan Burcu Aslan, bu günlerde ektiği o tohumların meyvelerini topluyor.

TikTok’ta yaklaşık 1,3 milyon takipçisi bulunan Aslan, yaptığı roman danslarıyla ünlendi. Canlı yayınlarda üçbin civarında insana danslarıyla görsel bir ziyafet sunuyor. Bu yönüyle gözlerimize hitap eden Burcu Aslan, aynı zamanda şarkıcılıkta da başarılı olduğunu kanıtladı. Yener Kızılkaya ve Mustafa Ediş ile birlikte söyleyip klibinde de oynadığı ‘bi 70’lik’ şarkısıyla da artık kulaklarımıza da hitap ettiğini gösterdi.

Aydın’ın Söke ilçesinde eşi ve çocuğuyla yaşayan ünlü fenomen, sempatik ve samimi tavırlarıyla yaptığı TikTok videoları sayesinde ünlendi. “Kimsesiz Çocuklar Temsili Ödülü” ve “En İyi Sosyal Medya TikTok Fenomeni Ödülü” olmak üzere iki adet de ödül kazandı. Bu ödüller ona oyunculuk kariyerinin de kapılarını açtı. Star TV nin ünlü dizisi “Sefirin Kızı” dizisinde Burcu Aslan’ı “Raziye” karakterini canlandırdı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

İLGİLİ HABERLER
POPÜLER HABERLER
SON DAKİKA HABERLERİ