Reklam
Reklam

SON DAKİKA

Spot Haberler

Çekimleri bitmişti: ‘Batgirl’ filmi, çok kötü olduğu için iptal edildi, hiçbir yerde gösterilmeyecek

DC’nin beklenen filmlerinden birisi olan Batgirl, son zamanlarda sırra kadem basmışken bunun nedeni bugün ortaya çıktı. Warner Bros., filmi iptal etme kararı aldı…

03 Ağustos 2022 tarihinde eklendi.
Çekimleri bitmişti: ‘Batgirl’ filmi, çok kötü olduğu için iptal edildi, hiçbir yerde gösterilmeyecek

Süper kahraman evrenini genişletmeye devam eden DC, günümüzde Black Adam, The Flash ve Aquaman and the Lost Kingdom gibi merakla beklenen yapımları üzerinde çalışmalarını sürdürüyor. Fakat bugüne kadar beklenen filmler listesinde bulunan Batgirl, çok uzun zamandır hiçbir ses vermiyordu.

Webtekno’da yer alan habere göre  Comic-Con 2022’de bile ağza alınmayan Batgirl’ün akıbeti bugün belli oldu. New York Post ve The Wrap gibi pek çok çeşitli kaynağa göre Warner Bros. ve DC Films, şu anda post prodüksiyonun son safhalarında olan Batgirl’ü yayınlamaktan vazgeçti.

Kaynaklardan elde edilen bilgilere göre DC’nin filmi iptal etme kararı, Warner Bros. Discovery’nin yeni yöneticisi David Zaslav ve Warner Bros.’un yeni başkanı Michael De Luca’nın giderlerden kısma ve yayın platformları için değil, sadece sinema için film çekme hedefinden kaynaklanıyordu.

Bununla birlikte New York Post, bir kaynağın filmin izleyici testlerinde oldukça kötü geri dönüşler aldığını öne sürdü. Buna göre Warner Bros. da filmin telafi edilemeyeceğini düşünerek iptal etti.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

İLGİLİ HABERLER
POPÜLER HABERLER
SON DAKİKA HABERLERİ