Reklam
Reklam

SON DAKİKA

Spot Haberler

Çekya’da tarihi anlar!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ve Ermenistan Başbakanı Paşinyan ile Çekya’da bir araya getirdi. 3 ismin masada konuştuğu anlar ziyarete damga vurdu…

06 Ekim 2022 tarihinde eklendi.
Çekya’da tarihi anlar!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 27 AB üyesi ve 17 davetli ülkeyle beraber ilk kez toplanacak Avrupa Siyasi Topluluğu Liderler Zirvesi’ne katılmak üzere Prag’a gitti.

Ziyaret sırasında Cumhurbaşkanı Erdoğan, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ve Ermenistan Başbakanı Nikol Paşinyan ile de bir görüşme gerçekleştirdi.

Paşinyan parlamento konuşmasında Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Prag’da görüşme ihtimaline ilişkin, ”Türkiye Cumhurbaşkanı ile de bir görüşme planlanıyor. Bunun olasılığı ile ilgili daha önce bildirmiştik” demiştir. Erdoğan da, Prag’da Paşinyan ile görüşme ihtimalinin olduğunu dile getirmişti.

Çekya'da tarihi anlar! Cumhurbaşkanı Erdoğan, Aliyev ve Paşinyan'ı bir araya getirdi

Bugün zirvede Paşinyan, Aliyev, AB Komisyonu Başkanı Charles Michel ve Fransa Cumhurbaşkanı Macron dörtlü toplantı gerçekleştirecek. Paşinyan bu zirve için parlamento konuşmasında, ”Esasen genel barış gündemi tartışmasına uyan ana toplantılar olacak” açıklamalarını yapmıştı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

İLGİLİ HABERLER
POPÜLER HABERLER
SON DAKİKA HABERLERİ