Reklam
Reklam

SON DAKİKA

Spot Haberler

Celo Restaurant lezzetleriyle tanışın!

Celo Restaurant, İstanbul’a nefis et yemeklerini sunuyor…

08 Mart 2024 tarihinde eklendi.
Celo Restaurant lezzetleriyle tanışın!

Et severlerin damaklarını şenlendirecek bu lüks restaurant, en taze ve en lezzetli etleri sunarak müşterilerine unutulmaz bir deneyim vaat ediyor.

Celo Restaurant, uzman şeflerin elinden çıkan özenle hazırlanmış yemeklerle misafirlerini ağırlamakta. En taze ve kaliteli malzemelerle yapılan kebap çeşitleri, damak zevkinize hitap edecek çeşitlilikte ve lezzette sunulmakta.

Çiğdem Akkoyun; “Geçmişten günümüze, rahmetli babamız Turan Dilbaz Şükrü Akkoyun’un başlattığı lezzet geleneğini sürdürerek, 1979 yılından bu yana Celo Restaurant olarak hizmet veriyoruz. Özellikle Doğu illerinde yaşayan vatandaşlar hayvanın neredeyse her kısmını pişirir afiyetle tüketirler. İstanbul’un kalabalık sokaklarında adım başı karşımıza çıkan Adana ve Urfa kebapçılarıyla ünlü şehirde, damak çatlatan Adana Kebabı, ününü ülke sınırlarını aşarak dünyaya duyurmuş bir lezzet olarak biliniyor.”

Coşkun Akkoyun; “1979’dan beri süregelen bu baba mesleği geleneğini, siz değerli misafirlerimize en iyi şekilde sunmak için, Avcılar, Parseller ve Beylikdüzü Yakuplu bölgelerinde hizmet veriyoruz. Tüm ürünlerimiz, helal malzemelerden üretilmiş olup, hiçbirinde kimyasal veya katkı maddesi in bulunmamaktadır. Bu yüzden gururla söyleyebiliriz ki, “Yemediğimizi yedirmeyiz” sloganımızı haklılıkla kullanıyoruz. Celo Restaurant olarak, sadece lezzetli yemekler sunmuyor, aynı zamanda geleneksel Türk mutfağının zenginliğini ve samimiyetini de masanıza getiriyoruz. Misafirlerimizi ağırlamaktan ve onlara unutulmaz bir yeme deneyimi yaşatmaktan büyük mutluluk duyuyoruz.”

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

İLGİLİ HABERLER
POPÜLER HABERLER
SON DAKİKA HABERLERİ