Reklam
Reklam

SON DAKİKA

Spot Haberler

Cem Küçük’e Para Cezası

Ankara 75. Asliye Ceza Mahkemesi, Cem Küçük’ün HDP Milletvekilleri Hüda Kaya ve Ömer Faruk Gergerlioğlu hakkında “terörist” demesi sonrası açılan davada Küçük’e 6 bin 620 TL ceza verdi.

25 Temmuz 2022 tarihinde eklendi.
Cem Küçük’e Para Cezası

İktidara yakın isimlerden Cem Küçük; 16 Şubat 2021’de Haber Türk’te Açık ve Net isimli programda Hüda Kaya ve Ömer Faruk Gergerlioğlu hakkında “terörist” demişti.

Küçük programda “Hüda Kaya diye bir tane terörist milletvekili var, Hüda Kaya bakın çok net söylüyorum Hüda Kaya ve Ömer Faruk Gergerlioğlu teröristtir. Bu ikisi de biri kravat diğeri baş örtüsü olan teröristtir. Bana istedikleri kadar da dava açabilirler bu iki terörist milletvekili. Milletvekili demeye de bin şahit ister” ifadelerini kullanmıştı.

Mahkeme Hüda Kaya ve Ömer Faruk Gergerlioğlu’nun milletvekili olduklarını ve Cem Küçük’ün hakaret suçunu işlediğini, eylemin kamu görevlisine karşı görevinden dolayı işlendiğini belirtti.

Ankara 75. Asliye Ceza Mahkemesi Mahkeme kararında Küçük’ü 6 bin 620 TL adli para cezasına çarptırdı.

“DARISI DİĞER HAKARETÇİLERE”

Ömer Faruk Gergerlioğlu para cezasını sosyal medya hesabından duyurdu. Gergerlioğlu “Bana ve Hüda Kaya’ya ‘Terörist’ diyerek hakaret eden Cem Küçük’e mahkeme haddini bildirdi. Ankara 75. Asliye Ceza mahkemesi 6620 TL ödeme ceza kararı verdi. Ağzını açtığında herkese hakaret ve iftira edenler haddini bilecek, cezayı yiyecek tabi ki. Darısı diğer hakaretçilere” dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

İLGİLİ HABERLER
POPÜLER HABERLER
SON DAKİKA HABERLERİ