Reklam
Reklam

SON DAKİKA

Spot Haberler

Cenk Tosun’u takımda tutmak için dev zam yapılacak

Bu sezon ligde ve kupada istediği sonuçları alamayan Beşiktaş’ta sezonun belki de en parlak ismi Cenk Tosun oldu…

12 Mart 2023 tarihinde eklendi.
Cenk Tosun’u takımda tutmak için dev zam yapılacak

Beşiktaş’tan Everton’a transfer olan ve bu sezon yeniden takıma katılan golcü oyuncu, bu sezon çıktığı 24 maçta rakip fileleri 12 kez havalandırdı.

Bu performansı ile yurt dışından da pek çok kulübün ilgisini çeken tecrübeli golcüye en ciddi teklif ABD MLS ligi ekiplerinden Chicago Fire oldu.

TV100’den Tayfun Altuntaş’ın haberine göre, ABD ekibi futbolcuya senelik 2.5 milyon Dolar’dan 3 yıllık sözleşme teklif etti. Ayrıca  Beşiktaş’a ise 2 milyon Dolar bonservis ödemeye hazır olduğu kaydedildi.

YENİ ÜCRET ÖNERİLECEK

Bu gelişme sonrası Beşiktaş yönetimi kontratı sezon sonunda bitecek olan Cenk’in maaşına zam yapma kararı aldı.

Fanatik’ten Gökmen Özcan’ın haberine göre siyah beyazlılar 31 yaşndaki futbolcunun maaşını 1 milyon Euro seviyelerine çıkarak, bu ücret performans bonuslarıyla beraber 1.7 seviyesini bulabilir.

”BİZİM OYUNCUMUZ, KALMASINI İSTİYORUZ”

Öte yandan Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş, Cenk’in durumuyla ilgili olarak hafta içinde basın mensuplarına yaptığı açıklamada, “Cenk Tosun bizim oyuncumuz, burada kalmasını istiyoruz. İki taraf için de olağanüstü bir durum varsa yapacak bir şey yok. Transfer ciddi boyuttaysa konuşulur, diğer türlüsü spekülasyon olur. Cenk’i de kulübü de mağdur etmeyiz” ifadelerini kullanmıştı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

İLGİLİ HABERLER
POPÜLER HABERLER
SON DAKİKA HABERLERİ