Reklam
Reklam

SON DAKİKA

Spot Haberler
Serkan Candaş

CHP Tire İlçe Başkanı Tire’yi Sabote Ediyor!

11 Temmuz 2021 tarihinde eklendi.
CHP Tire İlçe Başkanı Tire’yi Sabote Ediyor!

İzmir’in şirin, yeşil ilçesi Tire’de yaşayan sevgili Tireliler, biliyorsunuz Tire’nin hemen hemen her yeri kazıldı, tam hatırlamıyorum ama sanırım 1 yılı geçti ve hala bitmedi, bitemiyor. Bu durumu bende çok eleştirdim ama gerçekleri öğrenince Tire Belediyesinin hiçbir hatası, günahı olmadığını gördüm. Bütün çalışmaları CHP İlçe Başkanı Hakan Şenoyar ve İzmir Büyükşehir Belediyesinde üst düzey görevli bir kişinin sabote ettiği bazı çevreler, yöneticiler tarafından bana ulaştırıldı.

Acaba bu İlçe Başkanı Tire’yi neden sabote ediyor?

Çünkü ittifakı başından beri istemiyordu, kendi belediye başkan aday adayı olmuştu, fakat aday gösterilmedi. Zaten mevcut Belediye Başkanı ile arasının iyi olmadığını herkes biliyor, önümüzdeki seçimler için adaylık düşüncesi var Hakan Şenoyar’ın, fakat aday gösterilmeyeceğini, gösterilse dahi seçilemeyeceğini çok iyi biliyor, bu yüzden bir başkasını parlatması gerekiyor. O kişi yazımın başlarında da belirttiğim gibi İzmir Büyükşehir Belediyesinde üst düzey bir görevli! Zaten aday gösterilmeyince seçimlerde DSP’yi desteklemiş birisi kendisi ve CHP-İYİ Parti ittifakı kazanmasın diye var gücüyle uğraştı alttan alttan!

Şu an bu kişiyle koordineli bir şekilde saygıdeğer(!) İlçe Başkanı gemisini yürütüyor, ona iş yaptırıyor, eleman aldırıyor, tabii Tire Belediyesinin hizmetlerine de sabote ettiriyor. Bu sabotenin tamamen Tire halkına yapılmış olduğunu, eziyeti Tire halkının, Tire esnafının çektiğini unutmayın lütfen ve bu ilçe başkanına ona göre davranın.

Önümüzdeki günlerde (Tarihi bilmiyorum) Tire’deki çalışmalar hızlanacak ve CHP İlçe Başkanı “Bakın bu yönetici hızlandırdı, onun sayesinde oldu, nasıl etkili görüyorsunuz” vb. şeyler diyerek bu kişiyi parlatacak, seçmenin önüne sunacak, eğer görevden alınmaz ise aday gösterecek. İttifak Belediye Başkanı S. Atakan Duran’ı saf dışı bırakmaya çalışacak, değersiz, güçsüz gösterecek, el birliği ile gösterecekler.

Sevgili Tireliler, yine bu ikili hakkında ufak bir şey daha anlatayım size. Normalde bu ikili (Hakan Şenoyar ve İBB’deki görevli) birbirlerini sevmez, baya baya rakiptirler ama işin içine çıkar girince rakiplik, arkadan konuşmalar unutuluyor, ne güzel değil mi? Saygıdeğer(!) İlçe Başkanı bu kişinin arkasından her yerde eskiden beri konuşuyor, şu an gemisini yürüttüğü için konuşmuyor sanmayın, hala konuşuyor, çünkü Hakan Şenoyar rakip sevmez, kendinden ön planda kimse olsun istemez, sağ eliyle elinizi sıkar, sol eliyle madik atar. Bu şahıs iftira atmayı, yalan söylemeyi, insanları sabote etmeyi hayat felsefesi edinmiş, bu durum karakterine işlemiş, karaktersiz olmuş!

Önümüzdeki günlerde Hakan Şenoyar hakkında daha çok şey konuşacağız sizinle, daha neler neler anlatacağım. O kadar çok bilgi, belge geliyor ki artık yetişemiyorum. Bu şahıs hakkında CHP İzmir İl Başkanlığında da, Genel Merkezde ‘de çok bilgi, belge var, fakat gereğini hala yapmıyorlar. Bazen düşünmeden edemiyorum, acaba ildeki birileri hakkında Hakan Şenoyar’ın bildiği bir şeyler mi var? Çünkü Hakan Şenoyar bilgi, belge toplamayı, dosya yapmayı sever! CHP’ye bu kadar çok zarar veren bir adamı hala o koltukta oturtmanın başka bir açıklaması kesinlikle yok!

Hakan Şenoyar, yazıma son verirken şu soruyu sormak istiyorum tekrardan; 100 bin TL nerede?

Sağlıcakla ve doğrulukla kalın..

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

İLGİLİ HABERLER
POPÜLER HABERLER
SON DAKİKA HABERLERİ